Sosem gondoltad volna, hogy hány éves kora óta őszül Eva Longoria

Sosem gondoltad volna, hogy hány éves kora óta őszül Eva Longoria
2017. február 28.
Szerző: Zsófi

Akkor mi minek pánikolunk?😉

Egyetlen nő sem felejti el a pillanatot, mikor megtalálja az első ősz hajszálat gyönyörű és fénylő tincsei között. És a reakció? Dráááma! No persze, de az őszülés természetes folyamat és mint oly sok más esetben, itt is többnyire a genetika játszik közre. Szóval nem kell pánikba esni, hisz az első ősz hajszálak még nem jelentik azt, hogy vége a fiatalságnak, jól is néznénk ki... És erre nincs is jobb bizonyíték, mint Eva Longoria.

A Született feleségek csillaga éppen most fogja ünnepelni 42. születésnapját, és még mindig úgy néz ki, mint tinédzser éveiben, de a hajáról ez már nem mondható el.

Eva nemrég a Us Weekly-ben osztotta meg bevált szépségpraktikáit és az interjú közben pedig egy meglepő dologra derült fény. Legalább annyira meglepőre, mint hogy Keira Knightley parókát hord.

Mára a teljes hajam ősz, tekintve, hogy 18 évesen megjelentek ez első szálak. Szóval kéthetente járok fodrászhoz. De néha még így is néha látok egyet, szóval mindig készen állok egy életmentő frissítésre.

Kép

Én már voltam minden. Szőke, vörös, fekete. Még a Született feleségek idején szőkíttettem ki a hajam, ami nagyon sok odafigyelést igényelt. Aztán egy filmszerep kedvéért vörös lettem, ami szintén sok odafigyelést igényelt.
De a mostani hajszínemet imádom, ez illik leginkább a tavasz típushoz. Szeretem a szőke hajvégeket és a nagy szerelmem most a balayage festést. Ha engem kérdeztek, kevesebb ombrét, több balayage-t!

Példakép! Selena Gomez vesedonorja a vörös szőnyegen vállalta a műtéti hegét

Az egész világ sokkolódott szeptemberben, amikor elterjedt a sajtóban a hír: Selena Gomez életmentő szervátültetésen esett át.

1 perc stílus: a szürke összes árnyalata megér egy misét idén télen

Ha nem vagy a színek kimondott rajongója, akkor próbáld ki ezt...

4 trükk, amivel a megszokott összeállításaidat még stílusosabbá teheted

Egy-egy részletre fektetett hangsúly csodákra képes!

10 mém, amit biztosan értékelni fogsz, ha te vagy az egyetlen a családban, aki szingliként tolja végig az ünnepeket

Idén se tudsz még egy fél pasit se felmutatni? Miközben a többiek már eljegyezték egymást, babát várnak etc. etc.? Először is nem vagy egyedül, másodszor is kinek mi köze hozzá, nem igaz?

A szezon kötelező darabja! Íme, 15 példa, ami bizonyítja, hogy mennyire sokoldalú a combcsizma

Kétségeid voltak eddig a combcsizmával kapcsolatban? Többé nem lesznek!

Itt vannak a 2018-as Golden Globe jelölések – ezúttal nincs köztük magyar, de így is akad néhány meglepetés

Egy új Spielberg film és A víz érintése vezeti az Arany Glóbuszra jelölt filmek listáját, amely kattintás után olvasható. A tévésorozatok körében a Hatalmas kis hazugságok a nagy esélyes.