Sosem gondoltad volna, hogy hány éves kora óta őszül Eva Longoria

Sosem gondoltad volna, hogy hány éves kora óta őszül Eva Longoria
2017. február 28.
Szerző: Zsófi

Akkor mi minek pánikolunk?😉

Egyetlen nő sem felejti el a pillanatot, mikor megtalálja az első ősz hajszálat gyönyörű és fénylő tincsei között. És a reakció? Dráááma! No persze, de az őszülés természetes folyamat és mint oly sok más esetben, itt is többnyire a genetika játszik közre. Szóval nem kell pánikba esni, hisz az első ősz hajszálak még nem jelentik azt, hogy vége a fiatalságnak, jól is néznénk ki... És erre nincs is jobb bizonyíték, mint Eva Longoria.

A Született feleségek csillaga éppen most fogja ünnepelni 42. születésnapját, és még mindig úgy néz ki, mint tinédzser éveiben, de a hajáról ez már nem mondható el.

Eva nemrég a Us Weekly-ben osztotta meg bevált szépségpraktikáit és az interjú közben pedig egy meglepő dologra derült fény. Legalább annyira meglepőre, mint hogy Keira Knightley parókát hord.

Mára a teljes hajam ősz, tekintve, hogy 18 évesen megjelentek ez első szálak. Szóval kéthetente járok fodrászhoz. De néha még így is néha látok egyet, szóval mindig készen állok egy életmentő frissítésre.

Kép

Én már voltam minden. Szőke, vörös, fekete. Még a Született feleségek idején szőkíttettem ki a hajam, ami nagyon sok odafigyelést igényelt. Aztán egy filmszerep kedvéért vörös lettem, ami szintén sok odafigyelést igényelt.
De a mostani hajszínemet imádom, ez illik leginkább a tavasz típushoz. Szeretem a szőke hajvégeket és a nagy szerelmem most a balayage festést. Ha engem kérdeztek, kevesebb ombrét, több balayage-t!

Ezt a salátát eszi többek között Julia Roberts és Giselle Bündchen is, hogy mindig bomba formában legyenek

Hogy mitől néznek ki ilyen jól a színészek és színésznők, modellek és egyéb hírességek a magazinok címlapjain? Nyilván a photoshopnak köszönhetően. A való életben viszont az egészséges életmódnak, a heti többórás edzéseknek és a diétás, szuper egészséges fogásoknak köszönhetően - legalábbis mindegyikük ezt állítja, amikor felteszik nekik ezt a bizonyos kérdést.

Napi horoszkóp április 25.: a Bikáknak komoly ügyben kell állást foglalniuk, a Szüzek számára fontos mások boldogsága

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!

Cukiságdömping: Sarolta és György tesólátogatóban

Tegnap megszületett Katalin és Vilmos harmadik gyermeke.

Napi horoszkóp április 24.: a Bikák bátran kiállnak önmagukért, a Vízöntők végre látják a fényt az alagút végén

Ma is érdemes figyelemmel követned, hogy mit ír a horoszkópod, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!

Ciki vagy menő újítás? Selena Gomez cipője megosztott minket

Nézd meg a szóban forgó darabot, és szavazz!