Ez is megtörtént! A legismertebb bloggerinák és sztárcsemeték szorították ki a modelleket a Dolce & Gabbana kifutójáról - FOTÓK

Ez is megtörtént! A legismertebb bloggerinák és sztárcsemeték szorították ki a modelleket a Dolce & Gabbana kifutójáról - FOTÓK
2017. február 27.
Szerző: Zsófi

Megtörtént minden blogger legmerészebb álma!

2009-ben a Dolce & Gabbana mindenkit meglepett, amikor divatbemutatóján az első sorokba nem sztárokat hívott meg, hanem a legmenőbb bloggerináknak küldött meghívókat. 8 évvel később pedig ugyanitt megtörtént az, amiről talán túlzás nélkül mondhatjuk, hogy blogger eddig álmodni sem mert - a divatház ugyanis nem csak helyet biztosított nekik az első sorban, hanem teret kínált arra, hogy a modellek mellett vonulhassanak végig a kifutón.

Hát ezért is várjuk minden divathét alatt a Dolce & Gabbana show-t, hisz ők sosem elégednek meg pusztán a pazar ruhákkal, hanem felveszik a lépést a korral, arra például emlékszel, amikor divatbemutatójuk kellős közepén kezdtek el szelfizni a modellek?

Most pedig a közösségi média csillagai, bloggerek, ismert sztárcsemeték, a már modellként is szárnyait bontogató Dylan Lee, Pamela Anderson és Tommy Lee 19 éves fia, családok, nagymamák az unokákkal és még egy hercegnő is végigvonult a modellek mellett, aminek fináléjában 150 alkalmi manöken uralta a kifutót.

Nézd meg a divatbemutatóról készült fotókat!

Nézd meg a galériánkat> 13 kép
Bloggerinák és sztárcsemeték vonultak a Dolce & Gabbana kifutóján
Ezt a salátát eszi többek között Julia Roberts és Giselle Bündchen is, hogy mindig bomba formában legyenek

Hogy mitől néznek ki ilyen jól a színészek és színésznők, modellek és egyéb hírességek a magazinok címlapjain? Nyilván a photoshopnak köszönhetően. A való életben viszont az egészséges életmódnak, a heti többórás edzéseknek és a diétás, szuper egészséges fogásoknak köszönhetően - legalábbis mindegyikük ezt állítja, amikor felteszik nekik ezt a bizonyos kérdést.

Napi horoszkóp április 25.: a Bikáknak komoly ügyben kell állást foglalniuk, a Szüzek számára fontos mások boldogsága

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!

Cukiságdömping: Sarolta és György tesólátogatóban

Tegnap megszületett Katalin és Vilmos harmadik gyermeke.

Napi horoszkóp április 24.: a Bikák bátran kiállnak önmagukért, a Vízöntők végre látják a fényt az alagút végén

Ma is érdemes figyelemmel követned, hogy mit ír a horoszkópod, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!

Ciki vagy menő újítás? Selena Gomez cipője megosztott minket

Nézd meg a szóban forgó darabot, és szavazz!