Ez is megtörtént! A legismertebb bloggerinák és sztárcsemeték szorították ki a modelleket a Dolce & Gabbana kifutójáról - FOTÓK

Ez is megtörtént! A legismertebb bloggerinák és sztárcsemeték szorították ki a modelleket a Dolce & Gabbana kifutójáról - FOTÓK
2017. február 27.
Szerző: Zsófi

Megtörtént minden blogger legmerészebb álma!

2009-ben a Dolce & Gabbana mindenkit meglepett, amikor divatbemutatóján az első sorokba nem sztárokat hívott meg, hanem a legmenőbb bloggerináknak küldött meghívókat. 8 évvel később pedig ugyanitt megtörtént az, amiről talán túlzás nélkül mondhatjuk, hogy blogger eddig álmodni sem mert - a divatház ugyanis nem csak helyet biztosított nekik az első sorban, hanem teret kínált arra, hogy a modellek mellett vonulhassanak végig a kifutón.

Hát ezért is várjuk minden divathét alatt a Dolce & Gabbana show-t, hisz ők sosem elégednek meg pusztán a pazar ruhákkal, hanem felveszik a lépést a korral, arra például emlékszel, amikor divatbemutatójuk kellős közepén kezdtek el szelfizni a modellek?

Most pedig a közösségi média csillagai, bloggerek, ismert sztárcsemeték, a már modellként is szárnyait bontogató Dylan Lee, Pamela Anderson és Tommy Lee 19 éves fia, családok, nagymamák az unokákkal és még egy hercegnő is végigvonult a modellek mellett, aminek fináléjában 150 alkalmi manöken uralta a kifutót.

Nézd meg a divatbemutatóról készült fotókat!

Nézd meg a galériánkat> 13 kép
Bloggerinák és sztárcsemeték vonultak a Dolce & Gabbana kifutóján
Példakép! Selena Gomez vesedonorja a vörös szőnyegen vállalta a műtéti hegét

Az egész világ sokkolódott szeptemberben, amikor elterjedt a sajtóban a hír: Selena Gomez életmentő szervátültetésen esett át.

1 perc stílus: a szürke összes árnyalata megér egy misét idén télen

Ha nem vagy a színek kimondott rajongója, akkor próbáld ki ezt...

4 trükk, amivel a megszokott összeállításaidat még stílusosabbá teheted

Egy-egy részletre fektetett hangsúly csodákra képes!

10 mém, amit biztosan értékelni fogsz, ha te vagy az egyetlen a családban, aki szingliként tolja végig az ünnepeket

Idén se tudsz még egy fél pasit se felmutatni? Miközben a többiek már eljegyezték egymást, babát várnak etc. etc.? Először is nem vagy egyedül, másodszor is kinek mi köze hozzá, nem igaz?

A szezon kötelező darabja! Íme, 15 példa, ami bizonyítja, hogy mennyire sokoldalú a combcsizma

Kétségeid voltak eddig a combcsizmával kapcsolatban? Többé nem lesznek!

Itt vannak a 2018-as Golden Globe jelölések – ezúttal nincs köztük magyar, de így is akad néhány meglepetés

Egy új Spielberg film és A víz érintése vezeti az Arany Glóbuszra jelölt filmek listáját, amely kattintás után olvasható. A tévésorozatok körében a Hatalmas kis hazugságok a nagy esélyes.