4 érdekesség a Kincsem filmről, amiért már tűkön ülünk, hogy láthassuk!

4 érdekesség a Kincsem filmről, amiért már tűkön ülünk, hogy láthassuk!
2017. február 19.
Szerző: V. Zsófi

Március 16-án mutatják be minden idők legdrágább magyar filmjét, a Kincsemet. Mi pedig minél többet hallunk felőle, annál jobban várjuk!

Különlegesnek ígérkeznek a jelmezek

Bárdosi Ibolya jelmeztervező munkáját már a Valami Amerika óta szeretjük és követjük, legutóbb pedig a Liza, a rókatündér kapcsán lelkendeztünk érte. A kincsem kosztümjei nagyon karakteresnek tűnnek, azon túl, hogy megidézik a IXX. század második felének viseletét, egy kis vagány steampunkot is felfedeztünk a képek alapján.

Kép
forrás: Facebook.com/kincsemfilm

A filmben szereplő lovak profizmusa

Nem egy, hanem 6 ló alakította a legendás Kincsemet, mert mindegyik állat más-más feladatra volt jó. Nagyon vicces, de külön lósminkes is volt a stábban! A film Facebook oldalán folyamatosan dicsérik őket. Nagyon várjuk, hogy széles vásznon csodálhassuk meg őket, talán elfogultak vagyunk, de a lovak mégiscsak a leggyönyörűbb állatok a Földön. Azt várjuk, hogy ebben a film többszörösen is megerősítsen minket!

gif

Pazar látvány

A 2 milliárd forintból készült film tele lesz nagyszabású jelenetekkel, rengeteg statisztával, csodás belső terekkel és külső helyszínekkel. Bár az elmúlt néhány évben egyre gyakrabban készülnek jó magyar filmek, a magas költségvetés ritkaság számba megy, ami limitálja azt is, milyen történetek készülhetnek. Örülünk, hogy lesz végre egy pörgős, látványos, modern kalandfilmünk!

Izgalmas női karakter

A fantasztikusan tehetséges Petrik Andreát az Utóélet című film kapcsán zártuk a szívünkbe, és biztosan imádni fogjuk a Kincsemben is. Klara von Oettingent alakítja, aki az előzetes alapján nem csak gyönyörű, de szupervagány is. Ha valakiről, róla el tudjuk képzelni, hogy túlragyogja még a film férfi főszereplőjét a Blaskovich Ernőt alakító Nagy Ervint.

Kép

Petrik Andrea az Instyle Style Award jelöltje A legkreatívabb divatanyag kategóriájában, február 22-ig itt szavazhatsz rá és a többi jelöltre!

Mindig van új a nap alatt: 5 csodaszép körömtrend, amit idén mindenképpen ki kell próbálnod!

Az év legszebb körömtrendjei ezúttal is megpróbálnak alkalmazkodni a ruhák által kijelölt úthoz.

Tippek kajafotózáshoz, hogy te is villoghass az instán!

Hogy mitől lesz jó egy ételfotó? Attól, hogy rutinnal készíted el. Abban az esetben viszont, ha még nem éreztél rá igazán, most segítek, mire érdemes figyelned, hogy végre te is villoghass a főztöddel az instán! Ne félj, nem kell gasztrofósnak lenned ahhoz, hogy legyen pár csinos képed a hétvégi húslevesről.

Ez az 5 csillagjegy csalódik leggyakrabban a szerelemben

Vajon te is közéjük tartozol? Most kiderül!

Káprázatos kreációk az angol Oscaron – nézd meg, miben léptek a világsztárok a BAFTA-gála vörös szőnyegére

Vasárnap este tartották Londonban a BAFTA-gálát, ahol bizony nem volt hiány a mesés, vörös szőnyeges outfitekből!

Katalin hercegné ruhája kiakasztotta az internet népét: szerinted igazuk van?

A hercegné és Vilmos herceg a vasárnap esti BAFTA-gálán vettek részt, ám sokan belekötöttek a várandós Katalin ruhájába...

Sose lehet elég hideg hozzá! 5 szuper tipp, hogy már februárban is felkaphasd a kedvenc nyári maxiruháid

Remélhetőleg nincs már sok hátra a hideg időből, de pár tipp attól még elkélhet.