Erre nagyon kíváncsiak vagyunk! Natalie Portman TV-történelmet készül írni az Oscaron

Erre nagyon kíváncsiak vagyunk! Natalie Portman TV-történelmet készül írni az Oscaron
2017. február 2.
Szerző: Zsófi

Hamarosan mindenre fény derül!

Natalie Portman hatalmas pocakja most az egyik legnagyobb látvényosság Hollywoodban. A színésznő - tőle nem meglepő módon - végig stílusos viselte az áldott állapotot, terhessége pedig belecsúszott a nagy díjátadó-szezonba is, ami azért minden sztármamit nagy kihívás elé állít. Natalie azonban bírja a gyűrődést!

Kép

Hamarosan azonban közeledik a filmes szakma legjobban várt parádéja, és egyben az év legfontosabb red carpet-es megjelenése, az Oscar. Abban egészen biztosak vagyunk, hogy a Legjobb női főszreplő díj-ra esélyes színésznő szemképráztató lesz, ám a napokban elárulta egyik legnagyobb paráját Jimmy Kimmelnek, és kiderült, nem szeretne úgy járni, mint néhány évvel ezelőtt Jennifer Lawrence.

Most komolyan, van olyan, aki nem emlékezik erre?

Meg is beszélték hát gyorsan Jimmy-vel - aki egyébként a 88. Oscar egyik műsorvezetője lesz -, hogyha úgy alakul, akkor segít neki fellépni a színpadra, hiszen azt még neki is sikerült megállapítania, hogy Natlie bizony "nagyon terhes", ezzel pedig TV-történelmi pillanatot írnának.

Mi pedig csak annyit kívánunk, hogy így legyen!

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!

Ha jót akarsz magadnak, ezeket a kozmetikai összetevőket sürgősen felejtsd el!

Te mi alapján választod ki az kozmetikai szereidet? Csomagolás, márka, állag, illat, esetleg, hogy mit ajánlott egy barátnőd? A tégelyén található aprós betűs résszel mi a helyzet, el szoktad olvasni? Tudod, hogy mi mit jelent rajta? És azt, hogy mennyi káros anyagot viszel be vele a bőrödbe? Tegyük tisztába a dolgokat, hogy csakis a lehető legjobbal kényeztesd magad!

Mindig van új a nap alatt: 5 csodaszép körömtrend, amit idén mindenképpen ki kell próbálnod!

Az év legszebb körömtrendjei ezúttal is megpróbálnak alkalmazkodni a ruhák által kijelölt úthoz.

Tippek kajafotózáshoz, hogy te is villoghass az instán!

Hogy mitől lesz jó egy ételfotó? Attól, hogy rutinnal készíted el. Abban az esetben viszont, ha még nem éreztél rá igazán, most segítek, mire érdemes figyelned, hogy végre te is villoghass a főztöddel az instán! Ne félj, nem kell gasztrofósnak lenned ahhoz, hogy legyen pár csinos képed a hétvégi húslevesről.

Ez az 5 csillagjegy csalódik leggyakrabban a szerelemben

Vajon te is közéjük tartozol? Most kiderül!

Káprázatos kreációk az angol Oscaron – nézd meg, miben léptek a világsztárok a BAFTA-gála vörös szőnyegére

Vasárnap este tartották Londonban a BAFTA-gálát, ahol bizony nem volt hiány a mesés, vörös szőnyeges outfitekből!

Katalin hercegné ruhája kiakasztotta az internet népét: szerinted igazuk van?

A hercegné és Vilmos herceg a vasárnap esti BAFTA-gálán vettek részt, ám sokan belekötöttek a várandós Katalin ruhájába...