5 különleges tavaszi sminkötlet, amit ki kell próbálnod!

5 különleges tavaszi sminkötlet, amit ki kell próbálnod!
2017. január 26.
Szerző: V. Zsófi

A 2017-es tavaszi couture bemutatók kifutójáról lestünk el friss, üde ötleteket.

Olvasd el ezt is!

Narancs mindenek felett

Kép

Az Armani tavaszi couture kollekciójának Narancs rezgések volt a fantázianeve, így nem csodálkoztunk, hogy a modellek teljes sminkjén visszaköszönt az üde árnyalat. A szemhéjakon volt a legerőteljesebb, de jutott az arccsontra és az ajkakra is belőle, imádjuk!

Szolid csillogás

Kép

A Chanel kifutóján figyeltük meg, hogy lépett elő a csillámpor egycsapásra nappali viseletté. a modellek természetes arc- és szájszínét apró szemcséjű ezüst csillámporral egészítették ki. Azonban a szokásos szemhéj helyett az arccsont fölé, kissé a halántékra lógva helyezték el. A szemekre pedig csak diszkrét selyempor és szempillaspirál került. A Chanelnél csillogó ruhákkal viselték, de szerintünk a hétköznapokon egy pulóverruhával is tökéletes lenne!

Meglepő kombináció

Kép

Persze a korona a leghangsúlyosabb a képen, de nem árt egy pillantást vetni a sminkre és a körmökre is. Ha te is szereted a látványos haj és fejdíszeket, vagy éppen az óriási fülbevalókat, akkor jó ötlet lehet hasonlóan minimalist sminket választani hozzá. Természetes pirosítás, szempillaspirál és mályvaszínű ajkak, imádjuk! (A fekete körömlakkal pedig még rosszkislányos felhangot is kap a megjelenés.)

Kékből feketébe

Ha már unod a klasszikus fekete tusvonalat, ezt az újítást neked találták ki! Szerezz be egy sötétkék tust és emeld ki azzal a tekinteted, egészen a külső szemzugig húzva a vonalat, majd válts feketére és azzal fejezd be a kis szárnyacskát.

Fesztiválsmink másképp

A Dior kifutóján romantikussá tették a fesztiválsminket. A tökéletes bőr, a rózsás orcák és ajkak mellé arany csillagokat ragasztottak a modellek arcára. Néhányan csak a szemzugukba kaptak egy-egy csillagot, mások pedig az arccsontjukra, de látszott, hogy pontosan meg van tervezve a csillagok helye, nem úgy, mint egy random fesztiválsminknél!

Melyiket próbálod ki először?

Ezt a salátát eszi többek között Julia Roberts és Giselle Bündchen is, hogy mindig bomba formában legyenek

Hogy mitől néznek ki ilyen jól a színészek és színésznők, modellek és egyéb hírességek a magazinok címlapjain? Nyilván a photoshopnak köszönhetően. A való életben viszont az egészséges életmódnak, a heti többórás edzéseknek és a diétás, szuper egészséges fogásoknak köszönhetően - legalábbis mindegyikük ezt állítja, amikor felteszik nekik ezt a bizonyos kérdést.

Napi horoszkóp április 25.: a Bikáknak komoly ügyben kell állást foglalniuk, a Szüzek számára fontos mások boldogsága

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!

Cukiságdömping: Sarolta és György tesólátogatóban

Tegnap megszületett Katalin és Vilmos harmadik gyermeke.

Napi horoszkóp április 24.: a Bikák bátran kiállnak önmagukért, a Vízöntők végre látják a fényt az alagút végén

Ma is érdemes figyelemmel követned, hogy mit ír a horoszkópod, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!

Ciki vagy menő újítás? Selena Gomez cipője megosztott minket

Nézd meg a szóban forgó darabot, és szavazz!