5 különleges tavaszi sminkötlet, amit ki kell próbálnod!

5 különleges tavaszi sminkötlet, amit ki kell próbálnod!
2017. január 26.
Szerző: V. Zsófi

A 2017-es tavaszi couture bemutatók kifutójáról lestünk el friss, üde ötleteket.

Olvasd el ezt is!

Narancs mindenek felett

Kép

Az Armani tavaszi couture kollekciójának Narancs rezgések volt a fantázianeve, így nem csodálkoztunk, hogy a modellek teljes sminkjén visszaköszönt az üde árnyalat. A szemhéjakon volt a legerőteljesebb, de jutott az arccsontra és az ajkakra is belőle, imádjuk!

Szolid csillogás

Kép

A Chanel kifutóján figyeltük meg, hogy lépett elő a csillámpor egycsapásra nappali viseletté. a modellek természetes arc- és szájszínét apró szemcséjű ezüst csillámporral egészítették ki. Azonban a szokásos szemhéj helyett az arccsont fölé, kissé a halántékra lógva helyezték el. A szemekre pedig csak diszkrét selyempor és szempillaspirál került. A Chanelnél csillogó ruhákkal viselték, de szerintünk a hétköznapokon egy pulóverruhával is tökéletes lenne!

Meglepő kombináció

Kép

Persze a korona a leghangsúlyosabb a képen, de nem árt egy pillantást vetni a sminkre és a körmökre is. Ha te is szereted a látványos haj és fejdíszeket, vagy éppen az óriási fülbevalókat, akkor jó ötlet lehet hasonlóan minimalist sminket választani hozzá. Természetes pirosítás, szempillaspirál és mályvaszínű ajkak, imádjuk! (A fekete körömlakkal pedig még rosszkislányos felhangot is kap a megjelenés.)

Kékből feketébe

Ha már unod a klasszikus fekete tusvonalat, ezt az újítást neked találták ki! Szerezz be egy sötétkék tust és emeld ki azzal a tekinteted, egészen a külső szemzugig húzva a vonalat, majd válts feketére és azzal fejezd be a kis szárnyacskát.

Fesztiválsmink másképp

A Dior kifutóján romantikussá tették a fesztiválsminket. A tökéletes bőr, a rózsás orcák és ajkak mellé arany csillagokat ragasztottak a modellek arcára. Néhányan csak a szemzugukba kaptak egy-egy csillagot, mások pedig az arccsontjukra, de látszott, hogy pontosan meg van tervezve a csillagok helye, nem úgy, mint egy random fesztiválsminknél!

Melyiket próbálod ki először?

Példakép! Selena Gomez vesedonorja a vörös szőnyegen vállalta a műtéti hegét

Az egész világ sokkolódott szeptemberben, amikor elterjedt a sajtóban a hír: Selena Gomez életmentő szervátültetésen esett át.

1 perc stílus: a szürke összes árnyalata megér egy misét idén télen

Ha nem vagy a színek kimondott rajongója, akkor próbáld ki ezt...

4 trükk, amivel a megszokott összeállításaidat még stílusosabbá teheted

Egy-egy részletre fektetett hangsúly csodákra képes!

10 mém, amit biztosan értékelni fogsz, ha te vagy az egyetlen a családban, aki szingliként tolja végig az ünnepeket

Idén se tudsz még egy fél pasit se felmutatni? Miközben a többiek már eljegyezték egymást, babát várnak etc. etc.? Először is nem vagy egyedül, másodszor is kinek mi köze hozzá, nem igaz?

A szezon kötelező darabja! Íme, 15 példa, ami bizonyítja, hogy mennyire sokoldalú a combcsizma

Kétségeid voltak eddig a combcsizmával kapcsolatban? Többé nem lesznek!

Itt vannak a 2018-as Golden Globe jelölések – ezúttal nincs köztük magyar, de így is akad néhány meglepetés

Egy új Spielberg film és A víz érintése vezeti az Arany Glóbuszra jelölt filmek listáját, amely kattintás után olvasható. A tévésorozatok körében a Hatalmas kis hazugságok a nagy esélyes.