Kínos baki: Nicole Kidman helyett egy másik színésznőnek gratuláltak az Oscar jelölésért

Kínos baki: Nicole Kidman helyett egy másik színésznőnek gratuláltak az Oscar jelölésért
2017. január 25.
Szerző: Zsófi

Bár a tweetet hamar törölték, az internet még sem felejt.

Olvasd el ezt is!

Tagnap végre bejelentették a 89. Oscar jelöltjeinek névsorát. Az Amerikai Filmakadémia idén 24 kategóriában adja majd át a szobrocskákat, számunkra pedig külön büszkeség, hogy idén is szurkolhatunk magyar alkotásért, hiszen Deák Kristóf Mindenki című kisfilmje bekerült a legjobb élőszereplős kisfilmek közé.

A nagy öröm mellett viszont akadt nevetni való is, ugyanis az már szinte biztos, hogy az év egyik legkínosabb bakiját az Oroszlán c. film közösségi oldalán sikerült produkálni. Az Oroszlán 6 kategóriában is harcba szál, többek között Nicole Kidmant is jelölték a filmben nyújtott alakításáért és azt rebesgetik, hogy győzelme szinte garantált. Nos, a szuper hírről a film Twitter-oldalán is szeretett volna elbüszkélkedni a csapat, ám Nicole helyett egy másik színésznő nevét írták ki.

Egy olyan színésznőjét, aki nem is szerepel a filmben. Egy olyan színésznőjét, akit idén egyáltalán nem jelöltek az Oscaron. Nyilván nagy volt a kapkodás...

Erre mondják azt, hogy ciki!

Kép

Természetesen nem kellett sok idő és az éles szemű követők azonnal kiszúrták a kínos bakit, valamint nem felejtettek gratulálni Naomi Watts-nak.

Az estre pedig végül maga Nicole Kidman is reagált, aki nyilvánvalóan épp fürdik a boldogságban, és nincs ideje fennakadni ilyen apró baleseteken!

Példakép! Selena Gomez vesedonorja a vörös szőnyegen vállalta a műtéti hegét

Az egész világ sokkolódott szeptemberben, amikor elterjedt a sajtóban a hír: Selena Gomez életmentő szervátültetésen esett át.

1 perc stílus: a szürke összes árnyalata megér egy misét idén télen

Ha nem vagy a színek kimondott rajongója, akkor próbáld ki ezt...

4 trükk, amivel a megszokott összeállításaidat még stílusosabbá teheted

Egy-egy részletre fektetett hangsúly csodákra képes!

10 mém, amit biztosan értékelni fogsz, ha te vagy az egyetlen a családban, aki szingliként tolja végig az ünnepeket

Idén se tudsz még egy fél pasit se felmutatni? Miközben a többiek már eljegyezték egymást, babát várnak etc. etc.? Először is nem vagy egyedül, másodszor is kinek mi köze hozzá, nem igaz?

A szezon kötelező darabja! Íme, 15 példa, ami bizonyítja, hogy mennyire sokoldalú a combcsizma

Kétségeid voltak eddig a combcsizmával kapcsolatban? Többé nem lesznek!

Itt vannak a 2018-as Golden Globe jelölések – ezúttal nincs köztük magyar, de így is akad néhány meglepetés

Egy új Spielberg film és A víz érintése vezeti az Arany Glóbuszra jelölt filmek listáját, amely kattintás után olvasható. A tévésorozatok körében a Hatalmas kis hazugságok a nagy esélyes.