Végreee! Újra sorozatban szerepel majd Jennifer Aniston

Végreee! Újra sorozatban szerepel majd Jennifer Aniston
2017. január 23.
Szerző: Zsófi

A hír, amire vártunk!

Jennifer Anistont a Jóbarátok sorozat révén ismerte és szerette meg az egész világ. Bár a sztár azóta jócskán eltávolodott a TV és a sorozatok világától, sok rajongó dédelgetett vágya, hogy végre ne csak a mozivásznon lássa viszont kedvenc színésznőjét. Erre 2004 óta (a Jóbarátok utolsó epizódja) nem volt lehetőség, viszont végre a csillagok is együtt állnak, 13 év után Jen kész arra, hogy visszatérjen a képernyőre.

gif

Sokat gondolok rá, hogy visszatérek a tévézéshez, hisz ez az, ahol igazi munka és minőség van. A karrierem ezen pontján szeretnék már csodálatos történetekben részt venni, izgalmas karaktereket megformálni és csak jól érezni magam. Míg a 20-as éveidet taposod, a legnagyobb kaland elmenni otthonról - új emberekkel találkozni, megismerni az országot, ahol élsz és persze a világot, hisz annyi izgalom vár rád. De most már az otthonomhoz közel szeretnék maradni, csak élvezni a napokat. Nem akarok több időt szánni kiabáló és idegeskedő rendezőkre és felháborító bánásmódra.

Jen mintha kicsit kiakadt volna valakire...

gif

Mindenesetre a színésznő új nyilatkozata kapcsán nagyon bizakodóak vagyunk, reméljük, hamarosan akad olyan, aki lát potenciált benne és gyorsan lecsap a lehetőségre. Mi tuti, hogy nézni fogjuk!

Jen benne van, te benne vagy?

Példakép! Selena Gomez vesedonorja a vörös szőnyegen vállalta a műtéti hegét

Az egész világ sokkolódott szeptemberben, amikor elterjedt a sajtóban a hír: Selena Gomez életmentő szervátültetésen esett át.

1 perc stílus: a szürke összes árnyalata megér egy misét idén télen

Ha nem vagy a színek kimondott rajongója, akkor próbáld ki ezt...

4 trükk, amivel a megszokott összeállításaidat még stílusosabbá teheted

Egy-egy részletre fektetett hangsúly csodákra képes!

10 mém, amit biztosan értékelni fogsz, ha te vagy az egyetlen a családban, aki szingliként tolja végig az ünnepeket

Idén se tudsz még egy fél pasit se felmutatni? Miközben a többiek már eljegyezték egymást, babát várnak etc. etc.? Először is nem vagy egyedül, másodszor is kinek mi köze hozzá, nem igaz?

A szezon kötelező darabja! Íme, 15 példa, ami bizonyítja, hogy mennyire sokoldalú a combcsizma

Kétségeid voltak eddig a combcsizmával kapcsolatban? Többé nem lesznek!

Itt vannak a 2018-as Golden Globe jelölések – ezúttal nincs köztük magyar, de így is akad néhány meglepetés

Egy új Spielberg film és A víz érintése vezeti az Arany Glóbuszra jelölt filmek listáját, amely kattintás után olvasható. A tévésorozatok körében a Hatalmas kis hazugságok a nagy esélyes.