Végreee! Újra sorozatban szerepel majd Jennifer Aniston

Végreee! Újra sorozatban szerepel majd Jennifer Aniston
2017. január 23.
Szerző: Zsófi

A hír, amire vártunk!

Jennifer Anistont a Jóbarátok sorozat révén ismerte és szerette meg az egész világ. Bár a sztár azóta jócskán eltávolodott a TV és a sorozatok világától, sok rajongó dédelgetett vágya, hogy végre ne csak a mozivásznon lássa viszont kedvenc színésznőjét. Erre 2004 óta (a Jóbarátok utolsó epizódja) nem volt lehetőség, viszont végre a csillagok is együtt állnak, 13 év után Jen kész arra, hogy visszatérjen a képernyőre.

gif

Sokat gondolok rá, hogy visszatérek a tévézéshez, hisz ez az, ahol igazi munka és minőség van. A karrierem ezen pontján szeretnék már csodálatos történetekben részt venni, izgalmas karaktereket megformálni és csak jól érezni magam. Míg a 20-as éveidet taposod, a legnagyobb kaland elmenni otthonról - új emberekkel találkozni, megismerni az országot, ahol élsz és persze a világot, hisz annyi izgalom vár rád. De most már az otthonomhoz közel szeretnék maradni, csak élvezni a napokat. Nem akarok több időt szánni kiabáló és idegeskedő rendezőkre és felháborító bánásmódra.

Jen mintha kicsit kiakadt volna valakire...

gif

Mindenesetre a színésznő új nyilatkozata kapcsán nagyon bizakodóak vagyunk, reméljük, hamarosan akad olyan, aki lát potenciált benne és gyorsan lecsap a lehetőségre. Mi tuti, hogy nézni fogjuk!

Jen benne van, te benne vagy?

Ezt a salátát eszi többek között Julia Roberts és Giselle Bündchen is, hogy mindig bomba formában legyenek

Hogy mitől néznek ki ilyen jól a színészek és színésznők, modellek és egyéb hírességek a magazinok címlapjain? Nyilván a photoshopnak köszönhetően. A való életben viszont az egészséges életmódnak, a heti többórás edzéseknek és a diétás, szuper egészséges fogásoknak köszönhetően - legalábbis mindegyikük ezt állítja, amikor felteszik nekik ezt a bizonyos kérdést.

Napi horoszkóp április 25.: a Bikáknak komoly ügyben kell állást foglalniuk, a Szüzek számára fontos mások boldogsága

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!

Cukiságdömping: Sarolta és György tesólátogatóban

Tegnap megszületett Katalin és Vilmos harmadik gyermeke.

Napi horoszkóp április 24.: a Bikák bátran kiállnak önmagukért, a Vízöntők végre látják a fényt az alagút végén

Ma is érdemes figyelemmel követned, hogy mit ír a horoszkópod, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!

Ciki vagy menő újítás? Selena Gomez cipője megosztott minket

Nézd meg a szóban forgó darabot, és szavazz!