Ezeket a jellemzőket biztosan nem tudtad a csillagjegyedről

Ezeket a jellemzőket biztosan nem tudtad a csillagjegyedről
Forrás: 20th Century Fox

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A Skorpiók féltékenyek, a Kosok fejjel mennek a falnak, a Rákok meg anyáskodóak – oké-oké, van benne igazság, de van néhány olyan jellemző is, amit nem szokás kiemelni, pedig legalább ennyire igaz az egyes jegyekre. Olvasd el, mi az a te jegyednél!

Kos

Azt már biztos tudod, hogy a horoszkópodat önzőnek, énközpontúnak és temperamentumosnak nevezik, de azt kifelejtik a legtöbb horoszkópból, hogy ez azért van, mert olyan vagy, mint egy újszülött. A kiabálás, csapkodás azért van, hogy észre vegyenek és nem tudod, hogy kezeld az új helyzeteket. Éppen ezért nagyon naiv tudsz lenni, erre figyelj oda!

Bika

A híres makacsságod nem átok, hanem áldás. A te esetedben csupa pozitív tulajdonságot jelent: elhivatottságot, azt, hogy lehet rád számítani. De pont úgy, ahogy egy valódi bikát vagy tehenet sem piszkálnánk, bármilyen nyugodtnak tűnik is, egy csupa chill Bikát sem érdemes becsmérelni, mert roppant hiú.

gif

Ikrek

A kettőséget szokták kiemelni ennél a jegynél, pedig fontosabb a kettő közötti rész, a szuperszociális Ikrek szeret összekötő lenni. Imád az információáramlás közepén lenni, legyen az tájékozottság vagy éppen pletyka kérdése. Ami azt illeti, annyira szeret beszélni, hogy néha elfogynak már az igazságok, amiket mondhat, de akkor is folytatja.

gif

Rák

Az emberek nem feltétlen tudják ezt rólad, de ha nem lehetsz önmagad vagy ha meg kell játszanod magad egy helyzetben vagy kapcsolatban, akkor azt biztosan ott fogod hagyni. Amilyen mély érzésű vagy, nem viseled el az ilyen hamis szituációkat.

Oroszlán

Metaforikusan a késői gyerekkorhoz kapcsolódik az Oroszlán, ebből ered magabiztossága, izgatottsága és játékossága, már tudja, miben tehetséges, de még nem kell felelősséget vállalnia, és megfelelni a társadalom elvárásainak. Pont ezek miatt azonban extra figyelmet kell fordítania arra, hogy mégis felnőjön.

Szűz

Szűz helyett jobb megnevezés lenne a tinédzser, ugyanis ez a jegy sokban hasonlít a felnőttség küszöbén álló fiatalokra. A privát szféra megléte, önmaguk felfedezése és folyamatos reflektálás ezekre, analizálás és perfekcionizmus jellemzik, csakúgy mint a serdülőket. Ezért aztán nem igaz, hogy ez a jegy karót nyelt, a tinédzserek nagyon is tudnak bulizni!

gif

Mérleg

Az emberek általában döntésképtelennek nevezik a jegyedet a sok mérlegelés miatt, pedig kardinális jegyként születtet vezető vagy, csak éppen megfontoltan döntesz és csak utána cselekszel.

Skorpió

Minden tabu téma a te jegyedhez kapcsolódik: szex, adósság, titkok, halál. Ez pedig óriási előny a többi emberrel szemben, akik félnek a témáktól, válassz ezek valamelyikéhez kapcsolódó karriert, mert te természetesen tudod kezelni őket.

Nyilas

Mivel te vagy a legnyitottabb az összes jegy közül, ezért (néha már túlzottan is) nagyvonalú vagy. Próbálj arra koncentrálni, hogy a nagyvonalúságod inkább mások véleményének az elfogadására fordítsd, ugyanis meglepő, de imádsz ítélkezni.

gif

Bak

Általában a praktikus, ambiciózus és alkalmazkodó képességeidet emelik ki a jellemzésedben, pedig a csillagkép alsó része halfarokban végződik, ami azt jelenti, hogy nagyon is érzékeny és kreatív vagy a józan oldalad mellett. Csak elég okos is ahhoz, hogy ne hozd ezt mindenki tudtára!

Vízöntő

Aki nem jártas az asztrológiában azt gondolná víz jegyű a Vízöntő, pedig valójában levegő. Viszont nagyon is rá vall, hogy szeret megtéveszteni, behúzni a csőbe. Vonzódik minden szabályoktól eltérő furcsasághoz és különcséghez.

gif

Halak

A többi jegynél sokkal inkább képes vagy jelen lenni egy helyzetben, ezért is vagy annyira empatikus, mert tényleg ott vagy és arra koncentrálsz, amit a másik elmond, így át tudod érezni.

Most pedig nézd meg, melyek azok a vsillagjegyek, akiknek tökéletesen indul a kapcsolatuk, a vége mégis katasztrófa lesz!

Galéria / 3 kép

Csillagjegyek, akiknek tökéletesen indul a kapcsolatuk, a vége mégis katasztrófa lesz

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!

Kép
Sztárok

Brad Pitt új barátnője kísértetiesen hasonlít Angelina Jolie-ra - FOTÓ

Bradt Pitt női ideálja most már egyértelmű, ugyanis frissen elvált barátnője kiköpött hasonmása Angelina Jolie-nak!