Ezeket a jellemzőket biztosan nem tudtad a csillagjegyedről

Ezeket a jellemzőket biztosan nem tudtad a csillagjegyedről
Forrás: Europress
2017. január 20.
Szerző: V. Zsófi

A Skorpiók féltékenyek, a Kosok fejjel mennek a falnak, a Rákok meg anyáskodóak – oké-oké, van benne igazság, de van néhány olyan jellemző is, amit nem szokás kiemelni, pedig legalább ennyire igaz az egyes jegyekre. Olvasd el, mi az a te jegyednél!

Kos

Azt már biztos tudod, hogy a horoszkópodat önzőnek, énközpontúnak és temperamentumosnak nevezik, de azt kifelejtik a legtöbb horoszkópból, hogy ez azért van, mert olyan vagy, mint egy újszülött. A kiabálás, csapkodás azért van, hogy észre vegyenek és nem tudod, hogy kezeld az új helyzeteket. Éppen ezért nagyon naiv tudsz lenni, erre figyelj oda!

Bika

A híres makacsságod nem átok, hanem áldás. A te esetedben csupa pozitív tulajdonságot jelent: elhivatottságot, azt, hogy lehet rád számítani. De pont úgy, ahogy egy valódi bikát vagy tehenet sem piszkálnánk, bármilyen nyugodtnak tűnik is, egy csupa chill Bikát sem érdemes becsmérelni, mert roppant hiú.

Ikrek

A kettőséget szokták kiemelni ennél a jegynél, pedig fontosabb a kettő közötti rész, a szuperszociális Ikrek szeret összekötő lenni. Imád az információáramlás közepén lenni, legyen az tájékozottság vagy éppen pletyka kérdése. Ami azt illeti, annyira szeret beszélni, hogy néha elfogynak már az igazságok, amiket mondhat, de akkor is folytatja.

Rák

Az emberek nem feltétlen tudják ezt rólad, de ha nem lehetsz önmagad vagy ha meg kell játszanod magad egy helyzetben vagy kapcsolatban, akkor azt biztosan ott fogod hagyni. Amilyen mély érzésű vagy, nem viseled el az ilyen hamis szituációkat.

Oroszlán

Metaforikusan a késői gyerekkorhoz kapcsolódik az Oroszlán, ebből ered magabiztossága, izgatottsága és játékossága, már tudja, miben tehetséges, de még nem kell felelősséget vállalnia, és megfelelni a társadalom elvárásainak. Pont ezek miatt azonban extra figyelmet kell fordítania arra, hogy mégis felnőjön.

Szűz

Szűz helyett jobb megnevezés lenne a tinédzser, ugyanis ez a jegy sokban hasonlít a felnőttség küszöbén álló fiatalokra. A privát szféra megléte, önmaguk felfedezése és folyamatos reflektálás ezekre, analizálás és perfekcionizmus jellemzik, csakúgy mint a serdülőket. Ezért aztán nem igaz, hogy ez a jegy karót nyelt, a tinédzserek nagyon is tudnak bulizni!

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is!

Mérleg

Az emberek általában döntésképtelennek nevezik a jegyedet a sok mérlegelés miatt, pedig kardinális jegyként születtet vezető vagy, csak éppen megfontoltan döntesz és csak utána cselekszel.

Skorpió

Minden tabu téma a te jegyedhez kapcsolódik: szex, adósság, titkok, halál. Ez pedig óriási előny a többi emberrel szemben, akik félnek a témáktól, válassz ezek valamelyikéhez kapcsolódó karriert, mert te természetesen tudod kezelni őket.

Nyilas

Mivel te vagy a legnyitottabb az összes jegy közül, ezért (néha már túlzottan is) nagyvonalú vagy. Próbálj arra koncentrálni, hogy a nagyvonalúságod inkább mások véleményének az elfogadására fordítsd, ugyanis meglepő, de imádsz ítélkezni.

Bak

Általában a praktikus, ambiciózus és alkalmazkodó képességeidet emelik ki a jellemzésedben, pedig a csillagkép alsó része halfarokban végződik, ami azt jelenti, hogy nagyon is érzékeny és kreatív vagy a józan oldalad mellett. Csak elég okos is ahhoz, hogy ne hozd ezt mindenki tudtára!

Vízöntő

Aki nem jártas az asztrológiában azt gondolná víz jegyű a Vízöntő, pedig valójában levegő. Viszont nagyon is rá vall, hogy szeret megtéveszteni, behúzni a csőbe. Vonzódik minden szabályoktól eltérő furcsasághoz és különcséghez.

Halak

A többi jegynél sokkal inkább képes vagy jelen lenni egy helyzetben, ezért is vagy annyira empatikus, mert tényleg ott vagy és arra koncentrálsz, amit a másik elmond, így át tudod érezni.

Rád igaz?

Ezt a salátát eszi többek között Julia Roberts és Giselle Bündchen is, hogy mindig bomba formában legyenek

Hogy mitől néznek ki ilyen jól a színészek és színésznők, modellek és egyéb hírességek a magazinok címlapjain? Nyilván a photoshopnak köszönhetően. A való életben viszont az egészséges életmódnak, a heti többórás edzéseknek és a diétás, szuper egészséges fogásoknak köszönhetően - legalábbis mindegyikük ezt állítja, amikor felteszik nekik ezt a bizonyos kérdést.

Napi horoszkóp április 25.: a Bikáknak komoly ügyben kell állást foglalniuk, a Szüzek számára fontos mások boldogsága

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!

Cukiságdömping: Sarolta és György tesólátogatóban

Tegnap megszületett Katalin és Vilmos harmadik gyermeke.

Napi horoszkóp április 24.: a Bikák bátran kiállnak önmagukért, a Vízöntők végre látják a fényt az alagút végén

Ma is érdemes figyelemmel követned, hogy mit ír a horoszkópod, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!

Ciki vagy menő újítás? Selena Gomez cipője megosztott minket

Nézd meg a szóban forgó darabot, és szavazz!