5 szépségtrükk, amit Karlie Kloss-tól tanulhatsz

5 szépségtrükk, amit Karlie Kloss-tól tanulhatsz
Forrás: Europress
2017. január 17.
Szerző: V. Zsófi

A szupermodell tippjei tényleg hasznosak és könnyen elsajátíthatóak.

Olvasd el ezt is!

Meríts ihletet a környezetedből

„New York excentrikus és vibráló, amikor ott vagyok, merészebbnek érzem magam. New Yorkban bármi működik, amit csak akarsz, felvehetsz valami lazát, de ki is öltözhetsz. Európában formálisabb a megjelenésem, New Yorkban kalandosabb. Például imádok színes rúzsokat viselni, amikor itt vagyok, többet kísérletezek.”

A szemöldökök rokonságáról…

„Pat McGrath tanított meg arra, hogy csináljam meg a szemöldökömet. Azt mondta, a szemöldökök olyanok, mint a nővérek, nem egypetéjű ikrek, de rokonságban állnak egymással. Ezt mindig próbálom észben tartani.”

A változatos edzésterv önbizalmat ad

„Szeretem az erősítő edzéseket, például a sok ismétlést könnyű súlyzókkal vagy bokasúlyokkal, és az olyan gyakorlatokat, melyek a test saját súlyát használják. Szeretem a kardiót is, a legjobb váltogatni könnyű súlyzós gyakorlatokkal. Ez a kettősség szuperhatásos, mert az erősítés izmokat épít és minél több az izmod, annál több kalóriát égetsz, még akkor is, amikor pihensz. Magabiztos vagyok, amikor erősnek érzem magam.”

Olvasd el ezt is!

Az esti arcápoló rutin kulcsfontosságú

„Mindig tiszta arccal fekszem le. A fotózásokon és bemutatókon vastag réteg sminket viselek, nagyon fontos, hogy mindet letöröljem. A L’Oréal micellás vízzel törlöm le a sminket, aztán a Clarisonics készülékével tisztítom. Utána illatanyagmentes argánolajjal kenem be az arcom és a kezeimet, más tönkreteszi a bőrömet.”

A kevesebb több sminkben is

„Van egy egyensminkem, amikor órára, dolgozni vagy ebédelni megyek egy baráttal. Vékony réteg szempillaspirál, BB krém, egy kis korrektor, ajakbalzsam és parfüm és már rohanok is. Szeretem az egyszerűséget. Akkor érzem a legmagabiztosabbnak magam, amikor minimális sminket viselek és a szépségem és a magabiztosságom belülről fakad. Bármi is az, ami hasonló érzést vált ki belőled, attól fogsz a legjobban kinézni.”

Kipróbálod valamelyiket?

A szezon kötelező darabja! Íme, 15 példa, ami bizonyítja, hogy mennyire sokoldalú a combcsizma

Kétségeid voltak eddig a combcsizmával kapcsolatban? Többé nem lesznek!

Itt vannak a 2018-as Golden Globe jelölések – ezúttal nincs köztük magyar, de így is akad néhány meglepetés

Egy új Spielberg film és A víz érintése vezeti az Arany Glóbuszra jelölt filmek listáját, amely kattintás után olvasható. A tévésorozatok körében a Hatalmas kis hazugságok a nagy esélyes.

Egyszerű darabokkal is lehet nagyot alkotni, avagy 10 érv a minimalista stílus mellett

Míg egyesek a leglátványosabb darabokban látják a fantáziát, addig mások inkább a minimalista kreációk hívei.

Fázós típus vagy? Akkor ezt a trendet próbáld ki idén télen

Itt már rég nem az ápol és eltakar témáról van szól, sokkal inkább a divatról!

Karácsonyi vacsora stílusosan! 5+1 dekortipp az ünnepi asztalra

Az idei szezonban háttérbe szorul a vörös és a zöld!