Így kezdd tiszta lappal az évet

Így kezdd tiszta lappal az évet
Forrás: Europress
2017. január 2.
Szerző: V. Zsófi

Segítünk, hogy könnyebb legyen betartani azokat az újévi fogadalmakat!

Kezdd a napot pozitívan

Különíts el 5 percet a reggeli készülődésből arra, hogy végig gondold, mit vársz aznap. Lehet ez az esti találkozó, vagy a desszert az ebédnél. Lényeg, hogy tudatosítsd magadban, ma is volt értelme felkelni, szuper dolgok várnak rád!

Olyan újévi fogadalmat tégy, melyet be is tudsz tartani

A legtöbb ember túl magasra teszi a lécet a fogadalmával, amivel eleve kudarcra ítéli a próbálkozást. Bármilyen csodásan is hangzik teljesen kiszorítani a cukrot az étrendedből és megfogadni, hogy minden hónapban elolvasol tíz könyvet a teljes munkaidős állásod mellett, lehet, hogy már február-március környékén besokallsz és abbahagyod a próbálkozást. Helyette inkább kezdd azzal, hogy elhagyod a cukrot a kávéból és elolvasol minden hónapban egy igazán jó könyvet!

Kezdd előbb a tavaszi nagytakarítást

Mind szeretünk olyan fogadalmakat tenni az év elején, ami a lakásunkban uralkodó káoszt hivatott felszámolni, majd elkezdjük halogatni őket és mindent a tavaszi nagytakarításhoz csapni, csakhogy könnyen lehet, hogy annyira feltorlódnak, hogy inkább nem is kerítünk sort nagy részükre. Előzd meg ezt, már ezen a héten kezdj el apró lépésben megcsinálni egy nagyobb feladatot és oszd el hosszabban, ha jól esik. Például minden héten 2-3 alkalommal vegyél ki valamit a szekrényedből, amit már nem hordasz és ajándékozd el!

Minden hónapban próbálj ki valami újat

Bármilyen idegesítően hangzó tanács is, nyisd ki az életed a lehetőségek felé! Nem kell feltétlen nagy dolgokra gondolni: fedezd fel egy eddig ismeretlen részét a városodnak, próbálj ki egy másfajta edzést, vagy egy olyan nemzet ételét, amit még előtte soha!

Szánj időt magadra

Tudjuk, tudjuk, nagyon elfoglalt vagy, mind azok vagyunk! Ha kell, írd be jó előre naptáradba és ragaszkodj is, ahhoz a kis énidőhöz, hogy feltöltődhess. Ha nagyon nem vagy hozzászokva, akkor kezdésként válassz egy edzésformát, nyelvórát vagy bármit, ami a megváltott jeggyel motivál arra, hogy valóban magadra szánd azt néhány órát legalább hetente egyszer.

Vidd magaddal a múlt év legjobbjait az új esztendőbe

Az új év az újrakezdésről szól, de szánj egy pillanatot a visszatekintésre is. Vedd sorra a legjobb dolgokat és az elért eredményeket, ha pedig belekezdtél valami izgalmasba, folytasd az új évben is. Nem kell mindennek feltétlen januárral kezdődnie és decemberrel végződnie.

Tanulj valami újat

Nem kell feltétlen egyetemre járnod, ahhoz, hogy tanulj valami újat! Használj valami egyszerűt és kézenfekvőt, mint például a nyelvtanuló Duolingo applikációt vagy egy hasznos podcastet, amiből tanulhatsz házimunkavégzés közben.

Eredményes, boldog új évet kívánunk! :)

Ezt a salátát eszi többek között Julia Roberts és Giselle Bündchen is, hogy mindig bomba formában legyenek

Hogy mitől néznek ki ilyen jól a színészek és színésznők, modellek és egyéb hírességek a magazinok címlapjain? Nyilván a photoshopnak köszönhetően. A való életben viszont az egészséges életmódnak, a heti többórás edzéseknek és a diétás, szuper egészséges fogásoknak köszönhetően - legalábbis mindegyikük ezt állítja, amikor felteszik nekik ezt a bizonyos kérdést.

Napi horoszkóp április 25.: a Bikáknak komoly ügyben kell állást foglalniuk, a Szüzek számára fontos mások boldogsága

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!

Cukiságdömping: Sarolta és György tesólátogatóban

Tegnap megszületett Katalin és Vilmos harmadik gyermeke.

Napi horoszkóp április 24.: a Bikák bátran kiállnak önmagukért, a Vízöntők végre látják a fényt az alagút végén

Ma is érdemes figyelemmel követned, hogy mit ír a horoszkópod, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!

Ciki vagy menő újítás? Selena Gomez cipője megosztott minket

Nézd meg a szóban forgó darabot, és szavazz!