Test- és arcbőr tisztítás felsőfokon, kíméletesen, de hatásosan

Test- és arcbőr tisztítás felsőfokon, kíméletesen, de hatásosan
2016. december 22.
Szerző: Promóció

Minden nő életében kulcsfontosságú az igényes megjelenés és a külső ápoltság. Mai rohanó világunkban igyekszünk mindenre a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb megoldást megtalálni. Ahogy eleinte a hagyományos eldobható borotvák, úgy ma az egyéb szőrtelenítő gépek indultak fejlődésnek, aminek köszönhetően már bárki otthon, gyorsan és egyszerűen távolíthatja el a nem kívánt szőrzetet teste különböző részeiről.
A Panasonic megoldása a nőknek az ES-ED96 női villanyborotva és epilátor. Eldobható társaival ellentétben a Panasonic női elektromos szőrtelenítője több funkciót lát el egyetlen készülék segítségével. Ezzel a borotvával nem csak az arc, de a test bármely részén előforduló, nem kívánt szőrzet eltávolítható. Nyolc különböző adaptere multifunkciós géppé alakított egy egyszerű női epilátort. Első és legfontosabb erénye, hogy amilyen hatékony, olyannyira kíméletes. A nők esetében különösen fontos a puha bőr, hiszen még egy férfinél ez nem elvárás, a gyengébbik nem számára ez egy nagyon is jelentős szempont. A Panasonic többet alkotott egy szőrtelenítő gépnél. Szonikus arckeféje segítségével a szem számára nem látható smink maradványokat is képes kíméletesen eltávolítani. Erre a női epilátorok többsége nem képes. De ha csak masszírozó hatása miatt használjuk ezt a fejet akkor is egy kellemes, habos mélytisztító arcmasszázs otthon az eredmény.
Természetesen az alapvető szőrtelenítő funkciók tárháza is bővült: a kartól a lábig bármilyen szőrzet eltávolítására alkalmas, sőt a Panasonic szakemberei ezt is továbbgondolták, így a különböző területekhez különböző adaptereket kifejlesztve még hatékonyabbá tették az egyes testrészek ápolását. A lábhoz és a karhoz egy fejet alkottak, míg az érzékenyebb részek szőrtelenítéséhez megint egy másikat. A szonikus dörzs- és arckefe is külön-külön cserélhető, valamint tartozik a készülékhez egy kifejezetten a láb ápolására szolgáló ápoló fej. Teljesen fájdalommentes szőrtelenítés epilátorral nem létezik, ám ez az elektromos borotva kétségkívül az eddigi legkíméletesebb, amit az epilátor tesztek is megerősítenek. Tartós eredményt természetesen csak a végleges szőrtelenítő gépekkel lehet elérni, bár a nevükkel ellentétben ezek hatása sem tart örökké.

A még kényelmesebb és kímélőbb szőrtelenítésért borotvahabbal is használható az epilátor, így még kevésbé veszi igénybe a bőrt. Ha mégis a hab nélküli szőreltávolítást választjuk, akkor is vannak további lehetőségeink, hiszen a borotva szárazon és nedvesen is használható. A duplatárcsás forgó fej gyors és eredményes szőrtelenítést tesz lehetővé, ráadásul magát a fejet is elfordíthatjuk 60 fokkal.
Az epilátorról írt vélemények semmilyen mértékben nem oszlanak meg, minden felhasználó azon az állásponton van, hogy a Panasonic ES-ED96 elektromos borotva a legjobb epilátor a piacon. Ezt támasztja alá a készülék ára is, hiszen az epilátor összehasonlítások alapján olyan, mintha egy akciós árat látnánk.

Ezek után senki számára nem marad kérdés, hogy ha választani kell, hogy epilátor, vagy borotva, akkor melyik a hatékonyabb és a hosszútávon kifizetődőbb megoldás. Akár egy kellemes arcmasszázst szeretnénk, vagy a nem kívánt szőrzettől megszabadulni, ezzel a készülékkel biztosan a legtökéletesebb eredményt fogjuk elérni. Legyen a választásunk a habos, a vizes, vagy a száraz epilálás, a könnyen tisztítható alkatrészeknek köszönhetően minden használat után csupán pár pillanatig tart rendbe tenni az epilátort. Fentiek tekintetében a szakemberek egy olyan szőrtelenítő gépet alkottak, mely funkciójában nem csak kitör a megszokott keretek közül, de túl is szárnyalja azokat.

Lemaradtál róla? Nézd vissza itt az InStyle Style Award vörös szőnyegének történéseit és az egész díjátadót!

Ha lemaradtál az élő közvetítésről ne búsulj, ebben az összefoglalóban mindent visszanézhetsz! Epres Panni csípte el egy kis beszélgetésre az est jelöltjeit, díjazottjait és sztárvendégeit.

Less be a kulisszák mögé! Ezek voltak a 2018-as Style Award legjobb pillanatai

Immár negyedik alkalommal rendeztük meg az InStyle Style Award gálát, ahol olvasóink szavazatai alapján ismét a stílust, a minőséget és a teljesítményt díjaztuk - nézd meg velünk a Style Award legjobb pillanatait!

Black & red: Ők voltak az InStyle Style Award legstílusosabb sztárjai

Micsoda este, stílusból nem volt hiány az InStyle Style Awardon!

Ők az idei InStyle Style Award győztesei - FOTÓK

Immár negyedik alkalommal rendeztük meg az InStyle Style Award gálát, ahol olvasóink szavazatai alapján ismét a stílust, a minőséget és a teljesítményt díjaztuk - íme a nyertesek!

Napi horoszkóp március 23.: a Mérlegek nem várt akadályba ütköznek, a Bakok számára fontos mások elégedettsége

A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, ismét izgalmas dolgkat tudhatsz meg ugyanis a csillagok állásából!

3 dolog, amit tudnod kell, mielőtt elindulsz esküvői ruhát venni

Nagyon fontos, hogy tudatosan vágj bele álmaid menyasszonyi ruhájának keresésébe!

Napi horoszkóp március 22.: a Bikák régi álmukat válthatják valóra, az Oroszlánok végre kiereszthetik a fáradt gőzt

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak!

Gardróbszelektálási kisokos 5 pontban – hogy hatékonyan menjen a munka

Folyton nyavalygunk, hogy nincs egy rongyunk se amit felvehetnénk, miközben legtöbbször éppen az a baj, hogy túl sok van belőlük. Oké, lehet, hogy ezek közül sok mindent nem hordasz, de akkor minek vannak a szekrényedben? Időközönként nem árt átnézni a ruháidat és kiselejtezni a szekrényből, amire már nincs szükséged - vagy legalább megtalálni azt, amire van. A tavaszi nagytakarítással együtt, eljött az ideje egy jó kis gardrób szelektálásnak is!

Még van remény? Hosszú Katinka és Shane együtt nyaraltak!

A jelek szerint próbálják rendezni a kapcsolatukat.

Napi horoszkóp március 21.: a Rákok extremitásra vágynak, a Szüzek a tisztességes játék hívei

Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, hisz mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!