Új év, új bőr!

Új év, új bőr!

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A magunkra szánt idő kamatostul megtérül!

Az év végi rohanás, az ünnepekkel járó felfokozott tempó, a nagy evés-ivás-pörgés után eljött a lassulás, méregtelenítés, bőrmegújítás ideje. A magunkra szánt idő kamatostul megtérül!
Az év végével járó stressz, a napfény hiánya, a vitaminokban szegényebb étrend a tél derekára megteszi hatását és a tükörből visszaköszönő látvány nem túl bíztató: a fénytelen, fáradt arcbőr, elmélyülő karikák és ráncok egyértelmű jelét adják az extra törődés hiányának. A csendesebb, fényszegény hónapok a legjobb időszakot jelentik a bőr méregtelenítésére, felszínének megújítására, a nyáron szerezett foltok halványítására és a bőr a regenerálására.


Méregtelenítés mesterfokon
A feketeszenet már régóta ismerjük és alkalmazzunk a szervezet méregtelenítésében, például ételmérgezések esetén. Az aktív szén hatalmas felületen képes megkötni mérgező, szennyező anyagokat: egyetlen gramm szén felülete körülbelül 500 négyzetméter nagyságú, vagyis két teniszpálya méretének felel meg!

A svájci Mavex laboratóriumban kifejlesztett professzionális kezelés, a La Perla Nera titka egy új, forradalmi megoldás a kozmetológiában. E kivételes kezelésben hét aktív molekula és az aktív növényi szén ereje egy exkluzív növényi eredetű hatóanyag-koktélban szinergikusan adódik össze.
Az aktív szenet alkalmazó arckezelés kivételes módon méregtelenít, kifejezetten a toxinokkal telített, szürkés, megvastagodott és dehidratált bőrt kezeli, melynek új energiára van szüksége! A kezelés a nevét – fekete gyöngy - a speciális fekete színű, növényi aktív szenes maszkról kapta.
A La Perla Nera kezelés megszabadítja a bőrt a lerakódásoktól, a szennyezett környezetből származó veszélyes anyagoktól, mérgektől. Harcol a bőrt stresszelő agresszorokkal és aktiválja a sejtszintű regenerációs folyamatokat, megerősíti a bőr védekezőképességét. Ezen felül fiatalít, gátat szab a napozás és a környezetszennyezés bőröregítő hatásainak.A bőr a kezelést követően azonnal finom tapintású, ragyogó, fiatalos és energiával telt lesz. A ráncok és pórusok kevésbé láthatóak, a bőr friss, természetesen szép - visszanyeri életerejét.

Kép

Makulátlan bőrszín
Egy átfogó folthalványító kezelés sorozattal szép eredményeket érhetünk el a bőr egyenletes pigmentáltságának érdekében - és nem csupán a foltjaink, de ráncaink is visszavonulót fújnak! A maximális végeredmény érdekében 5-6 kezeléssel számoljunk, fényvédős nappali krém használatával kiegészítve. Az Image Iluma folthalványító kezelés ötvözi a legfrissebb innovációkat, és világosító technológiákat, anélkül, hogy irritálná a bőrt. Mindössze 50 perc leforgása alatt 10 féle folthalványító hatású készítményt alkalmaz. Ez az eljárás a legújabb fejlesztéseket, és öregedés gátló módszereket ötvözve hámlasztja és ragyogóvá teszi a bőrt. További előnye, hogy bármely bőrtípusnál alkalmazható. Otthoni folthalványító bőrápolással kiegészítve a kezeléseket fokozhatjuk a hatékonyságot.


Friss, új bőr
A peeling kezelés előnye, hogy gyors, látványos változást hoz. A kevesebb bőrhiba és a foltok elhalványulása évekkel fiatalabb megjelenést eredményez. A peeling lehet felszíni, közepes vagy mélyszintű, aszerint hogy a bőrt milyen mélységben hámlasztja. Bőrtípustól és a kívánt végeredménytől függően különféle és eltérő töménységű anyagokkal végzik.
A Royal Clinics Image I Peel peelingjei forradalmian új koncepciót valósítanak meg: a személyre szabható peelingekét. Minden egyes peeling a páciensre szabott, éppúgy, mint a dizájner divat. A klinikai dizájner peelingek kiindulása az exkluzív bio aloe vera gél alap. Ehhez adják hozzá a páciens számára megfelelő összetevőket: nagy hatékonyságú fiatalító, fehérítő, ráncsimító, méregtelenítő, védő, energetizáló, hidratáló hatóanyag komplexeket - amelyikre csak szüksége van a bőrének. Mivel az Image peelingek személyre szabva készülnek, az eredmények kimagaslóak.

Gyors és jelentős változást eredményező kezelés a frakcionális CO2 lézeres bőrfelszín-megújítás. A 15-45 perc alatt lezajló kezelés során a lézerfény energiájával ezernyi apró csatornácskát hoznak létre a bőrben, ezzel a bőr újjáépülését, regenerálódását erőteljesen ösztönzik. Mivel a sérülések csupán a bőrfelszín bizonyos százalékát (frakcióját) érintik, a regeneráció gyorsan végbemegy igen látványos javulást eredményezve, ami nem csupán a bőrfelszínt érinti: a bőr visszanyeri feszességét, a ráncok csökkennek! A teljes gyógyulás 1-7 nap, a bőr szerkezetének átalakulása ezután még 3-6 hónapig tart.

Kép

Bővebb információ: www.royalclinics.hu

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!