Újgenerációs IVANKA köztéri elemek

Újgenerációs IVANKA köztéri elemek
2016. december 20.
Szerző: Promóció

Az IVANKA – mely leginkább progresszív tervezői megoldásairól valamint technológiai újításairól vált ismertté, s mára az egyik vezető építészeti és designbeton márkává nőtte ki magát – a Design Miami kiállításon mutatta be legújabb fejlesztését, a QTZ Concrete Edition termékcsaládot.

A QTZ termékeket Alexander Lotersztain, argentin születésű ausztrál designer tervezte, megformálásukat természetben előforduló geometrikus kvarc és kristály formák ihlették. A beton bútorcsalád anyagösszetételének fejlesztéséért, az ehhez kapcsolódó technikai megoldásokért és a gyártásért az IVANKA kültéri és utcabútor üzletágáért felelős részlege felelt.

A beton kollekció egy négy elemből álló moduláris ülőbútor család, melybe az eredeti design mintájára készült QTZ Lounger szék, a hozzá tartozó lábtartó és asztal kiegészítők, valamint a QTZ Lounger fejtámla nélküli szék tartozik, amit ikonikus párjához hasonlóan erőteljes megjelenés, ám mégis visszafogottabb formai gesztusok jellemeznek. A kollekció az IVANKA alapszínek mellett speciális színekben, valamint háromféle limitált kiadású, különleges felületi megmunkálással – látszó kavicsszemcsés aggregát felülettel – készül.

A QTZ Concrete Edition az újgenerációs, természetes anyagszerűséget valamint a jól ismert magas minőségű IVANKA technológiát ötvözi. A termék anyagának és különleges tervezésének köszönhető kivételes szilárdsága, teherbírása, a külső erőkkel szembeni ellenállósága a bútorok változatos felhasználását teszik lehetővé, exkluzív légkört teremtve bármely fedett és nyitott funkciójú projektben, illetve városi környezetben.

„Tervezőként nincs nagyobb öröm, mint egy olyan céggel együttműködni, amely az innovációra helyezi a hangsúlyt és arra törekszik, hogy tágítsa az anyag felhasználásának határait, ezzel egy új szintre emelve azt. Nagy izgalommal követem az IVANKA szakértelemmel végzett munkáját és a QTZ fejlődését, amely a kortárs köztéri elemek újszerű megformálását jelenti.” – Alexander Lotersztain

www.ivankaconcrete.com
info@ivankaconcrete.com
H-1165 Budapest, Újszász utca 47/C
+36 20 398 55 11

Példakép! Selena Gomez vesedonorja a vörös szőnyegen vállalta a műtéti hegét

Az egész világ sokkolódott szeptemberben, amikor elterjedt a sajtóban a hír: Selena Gomez életmentő szervátültetésen esett át.

1 perc stílus: a szürke összes árnyalata megér egy misét idén télen

Ha nem vagy a színek kimondott rajongója, akkor próbáld ki ezt...

4 trükk, amivel a megszokott összeállításaidat még stílusosabbá teheted

Egy-egy részletre fektetett hangsúly csodákra képes!

10 mém, amit biztosan értékelni fogsz, ha te vagy az egyetlen a családban, aki szingliként tolja végig az ünnepeket

Idén se tudsz még egy fél pasit se felmutatni? Miközben a többiek már eljegyezték egymást, babát várnak etc. etc.? Először is nem vagy egyedül, másodszor is kinek mi köze hozzá, nem igaz?

A szezon kötelező darabja! Íme, 15 példa, ami bizonyítja, hogy mennyire sokoldalú a combcsizma

Kétségeid voltak eddig a combcsizmával kapcsolatban? Többé nem lesznek!

Itt vannak a 2018-as Golden Globe jelölések – ezúttal nincs köztük magyar, de így is akad néhány meglepetés

Egy új Spielberg film és A víz érintése vezeti az Arany Glóbuszra jelölt filmek listáját, amely kattintás után olvasható. A tévésorozatok körében a Hatalmas kis hazugságok a nagy esélyes.