Újgenerációs IVANKA köztéri elemek

Újgenerációs IVANKA köztéri elemek
2016. december 20.
Szerző: Promóció

Az IVANKA – mely leginkább progresszív tervezői megoldásairól valamint technológiai újításairól vált ismertté, s mára az egyik vezető építészeti és designbeton márkává nőtte ki magát – a Design Miami kiállításon mutatta be legújabb fejlesztését, a QTZ Concrete Edition termékcsaládot.

A QTZ termékeket Alexander Lotersztain, argentin születésű ausztrál designer tervezte, megformálásukat természetben előforduló geometrikus kvarc és kristály formák ihlették. A beton bútorcsalád anyagösszetételének fejlesztéséért, az ehhez kapcsolódó technikai megoldásokért és a gyártásért az IVANKA kültéri és utcabútor üzletágáért felelős részlege felelt.

A beton kollekció egy négy elemből álló moduláris ülőbútor család, melybe az eredeti design mintájára készült QTZ Lounger szék, a hozzá tartozó lábtartó és asztal kiegészítők, valamint a QTZ Lounger fejtámla nélküli szék tartozik, amit ikonikus párjához hasonlóan erőteljes megjelenés, ám mégis visszafogottabb formai gesztusok jellemeznek. A kollekció az IVANKA alapszínek mellett speciális színekben, valamint háromféle limitált kiadású, különleges felületi megmunkálással – látszó kavicsszemcsés aggregát felülettel – készül.

A QTZ Concrete Edition az újgenerációs, természetes anyagszerűséget valamint a jól ismert magas minőségű IVANKA technológiát ötvözi. A termék anyagának és különleges tervezésének köszönhető kivételes szilárdsága, teherbírása, a külső erőkkel szembeni ellenállósága a bútorok változatos felhasználását teszik lehetővé, exkluzív légkört teremtve bármely fedett és nyitott funkciójú projektben, illetve városi környezetben.

„Tervezőként nincs nagyobb öröm, mint egy olyan céggel együttműködni, amely az innovációra helyezi a hangsúlyt és arra törekszik, hogy tágítsa az anyag felhasználásának határait, ezzel egy új szintre emelve azt. Nagy izgalommal követem az IVANKA szakértelemmel végzett munkáját és a QTZ fejlődését, amely a kortárs köztéri elemek újszerű megformálását jelenti.” – Alexander Lotersztain

www.ivankaconcrete.com
info@ivankaconcrete.com
H-1165 Budapest, Újszász utca 47/C
+36 20 398 55 11

A farmer mosás 10 parancsolata - te vajon mindet betartod?

Tényleg igaz, hogy évente csak egyszer kell kimosni? Utánajártunk!

Dakota Johnssonnak terápiára kell járnia új filmje miatt

A szürke ötven árnyalata nem viselte meg ennyire.

Hihetetlen: Egy újabb modell coming outolt, és ezzel a divatszakmát is meglepte!

Valamikor 2013 környékén Andrej Pejić (pontosabban ma már Andreja) coming outjával elkezdődött valami.

Napi horoszkóp április 20.: a Kosok megmutathatják mire képesek, az Ikrek top formában vannak

A hét utolsó munkanapján is érdemes időt szánnod a horoszkópodra, mert ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Leesett az állunk: tuti, hogy sosem láttad még ennyire szexi szettben Amal Clooney-t

Egészen hihetetlen, mennyire jól néz ki George Cooney felesége!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikáknak pihenésre van szükségük, az Oroszlánok rátermettségüket bizonyíthatják

Mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

Ilyen nagy már Claudia Schiffer ritkán látott lánya - FOTÓK

Claudia Schiffer 13 éves lányát most még nem édekli a modellkedés!

Környezettudatos ruhák halászhálóból? Lehetséges! Epres Panni mutatja be az új H&M Conscious Exclusive kollekciót - VIDEÓ

Epres Panni mutatja be a légies és elegáns H&M Conscious Exclusive ruhákat, amikről szinte el sem hinnénk, ha nem tudnánk, hogy halászhálókból és más nejlonhulladékból készültek.