5 számunkra érthetetlen ok, amiért a pasik szakítanak karácsony előtt

5 számunkra érthetetlen ok, amiért a pasik szakítanak karácsony előtt
2016. december 9.
Szerző: Zsófi

Ebből is látszik, hogy mennyivel másképp gondolkodnak, mint mi.

Hisz míg egy nő számára a karácsony a legszebb ünnep az évben, és alig várja, hogy valamivel meglephesse élete szerelmét, addig a másik fél könnyen lehet, hogy a szakításon gondolkozik az ajándékok vásárlása közben. A férfi fejében az ünnepek nem a fényekről, a finomságokról, a fenyőillatról és a glitterekről szólnak, hanem a fárasztó kötelező körökről, amik lehet, hogy pont annyira fárasztóak, hogy egy kis könnyítésnek tőled inkább megszabadul. Ez a hadművelet pedig a klasszikus mondattal indul: "Beszélnünk kell!"

Az NBC felmérése szerint két időszak van az évben, amikor megnő a szakítások száma, az egyik az ünnepek, a másik pedig a tavaszi időszak, egészen pontosan a március. De vissza a karácsonyra. Hogy melyek a leggyakoribb indokok? Íme!

1. Már lógott a levegőben

Valahogy a karácsonyi hajsza előhozza az eddig megbúvó ellentéteket. Mást gondoltok a programtól, a menüről, az ajándékokról, az utolsó csepp pedig a 182. karácsonyi giccsbolt a pohárban, amikor rájön, hogy neki ez nem éri meg.

2. A nagy találkozás

Sokan az ünnepek alatt mutatják be új szerelmüket a családnak, vagy mint ahogy tapasztalható, inkább nem mutatják be. Találkozni egymás szüleivel az egész kapcsolatotokat a realitás talajára helyezi. Ha egyszer már hazavitt, többé nem kerüli el a kérdést: "Hogy van az a lány, aki legutóbb veled volt?" Valamint inkább anyuval mézeskalácsozik boldogan a fa mellett, mintsem kitegye magát a kellemetlen bájcsevejnek nálatok.

3. Inkább a barátai

Az egyik legjobb dolog az ünnepi szezonban, hogy végre több idő jut szeretteinkre. Ilyenkor nagyobb az esély a haverokkal való sörözésekre is, nem beszélve a vállalhatatlan céges bulikról. Ha nem mosolyogva engeded el ezekre a kanbulikra, rájön, hogy mennyi idejét elveszed hasonló vitákkal.

4. Csökkenti a kiadásokat

Nagyon önző érvnek tűnik, de a pasiknak ilyenkor játszik a spórolás téma is. Ha amúgy sem biztos, hogy megél a kapcsolatotok még jó pár hónapot, akkor inkább már most kidob, nehogy már kárba vesszen a karácsonyi befektetése, nem? Nem.

5. Új év, új nő

Ahogy mi is átválogatjuk a gardróbunkat szezononként, úgy a pasik is évente kétszer szortíroznak, csak ők a kapcsolataikat veszik lajstromba és könnyebben megválnak a "feleslegtől". Lehet hogy már meg is van a kiszemeltje, vagy egyszerűen tiszta lappal szeretné kezdeni az évet és kiélvezni minden lehetőséget, ami akár már a szilveszteri bulin elé tárul.

Napi horoszkóp április 26.: az Ikreknek végre jut idejük a kikapcsolódásra is, a Szüzek motivációt keresnek

Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Ezt a salátát eszi többek között Julia Roberts és Giselle Bündchen is, hogy mindig bomba formában legyenek

Hogy mitől néznek ki ilyen jól a színészek és színésznők, modellek és egyéb hírességek a magazinok címlapjain? Nyilván a photoshopnak köszönhetően. A való életben viszont az egészséges életmódnak, a heti többórás edzéseknek és a diétás, szuper egészséges fogásoknak köszönhetően - legalábbis mindegyikük ezt állítja, amikor felteszik nekik ezt a bizonyos kérdést.

Napi horoszkóp április 25.: a Bikáknak komoly ügyben kell állást foglalniuk, a Szüzek számára fontos mások boldogsága

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!