Anna Faris-t elbizonytalanították a Chris Pratt megcsalásáról szóló pletykák

Anna Faris-t elbizonytalanították a Chris Pratt megcsalásáról szóló pletykák
Forrás: Europress
2016. december 6.
Szerző: V. Zsófi

Még a világ legcukibb sztárpárjának sem könnyű átvészelni a bulvársajtó támadásait.

A színésznő saját podcastjének legutóbbi adásában beszélt sebezhetőségéről. A szintén színésznő és színészfeleség Isla Fisher (Sacha Baron Cohen a férje) volt a beszélgetőpartnere. A két színésznő a nyilvánosság előtt zajló párkapcsolatok nehézségeit vitatta meg.

Míg Fisher elmesélte, hogy nem szeret a férjéről és a gyerekeikről beszélni az interjúkban, Faris bevallotta, hogy ők Chris-szel sokat beszélnek arról, hogyan lehet közszereplő párként élni, de próbára tette őket, amikor körülbelül egy évvel ezelőtt a bulvársajtó arról írt, hogy a férje megcsalja őt.

Megpróbálta figyelmen kívül hagyni a cikkeket, de

„Emlékszem, mennyire megbántott az, hogy zavartak ezek az írások, mert nem akartam olyasvalaki lenni, akire hatással lehetnek a pletykalapok.”

- mondta.

Olvasd el ezt is!

Azt is hozzátette, hogy annak ellenére is sebezhetőnek érezte magát, hogy biztos a kapcsolatukban.

„Büszke vagyok arra, hogy milyen nagyszerű a kapcsolatom Chris-szel, de amikor ilyeneket írnak és ő ebben az őrült világban valahol máshol forgat éppen, én pedig L.A.-ben nevelem a gyerekünket, persze, hogy sebezhetőnek érzem magam, minden normális ember így érezne.”

Anna Faris (40) és Chris Pratt (37) 2007-ben ismerkedtek meg a Szédületes éjszaka című filmük forgatásán, majd két évvel később össze is házasodtak, kisfiuk, Jack 4 éves.

Sose lehet elég hideg hozzá! 5 szuper tipp, hogy már februárban is felkaphasd kedvenc nyári maxiruháid

Remélhetőleg nincs már sok hátra a hideg időből, de pár tipp attól még elkélhet.

Színre színt – avagy így használd 2018 trendszíneit az otthonodban!

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy az év színe mellett milyen árnyalatok dominálnak az enteriőrökben, és arra is adok ötleteket, hogy hogyan használd őket egy térben ha friss, izgalmas, és divatos otthonra vágysz!

Palvin Barbi ismét bizonyította, hogy igenis bomba nő fürdőruhában – FOTÓK

Barbi két év után újra a Sports Illustratedben pózol.