Új vállalatvezetés a SPAR Magyarországnál

Új vállalatvezetés a SPAR Magyarországnál

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

2017. január 1-jétől Erwin Schmuck, a SPAR Magyarország ügyvezető igazgatója karrierjét a SPAR Magyarország Felügyelőbizottságának tagjaként folytatja tovább. Helyét Heiszler Gabriella ügyvezető igazgató veszi át, míg a vállalatvezetéshez Szalay Zsolt INTERSPAR értékesítési vezető is csatlakozik, de már értékesítésért felelős ügyvezető igazgatói státuszban.

Erwin Schmuck 17 évesen kezdett el dolgozni a SPAR Ausztria grazi központjában, 1966-ban. 1971-ben a SPAR Ausztria salzburgi központjában szoftverprogramozóként állt munkába, egy évvel később már számítástechnikai osztályvezetőként dolgozott. Ő felelt a SPAR Ausztria logisztikai központjaiban található szoftveralapú áru- és raktárgazdálkodási rendszerek bevezetéséért. 1975-ben kinevezték szervezési részlegvezetőnek. 26 évesen lett felelős a SPAR Ausztria számítástechnikai, üzleti folyamatszervezési, műszaki, beruházási és logisztikai osztályaiért. Ebben a pozícióban 11 évet töltött el, majd újabb ugrás következett és 39 évesen a SPAR Ausztria grazi régiójának ügyvezető igazgatója lett, ahol 26 évet töltött el ebben a pozícióban. 2012 márciusában már Magyarországon várták új kihívások, a SPAR Magyarország ügyvezető igazgatójaként. A több mint négy év hosszú vezetői ciklusa alatt sikerült stabil pályára állítania a vállalat fejlődését és nyereségessé tenni a működést. Erwin Schmuck 2017. január 1-jétől a SPAR Magyarország Felügyelőbizottságának tagjaként fogja a magyar SPAR dinamikus növekedését segíteni.

Heiszler Gabriella 1975-ben született Budapesten. Egyetemi tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem kezdte, majd a Passaui és a St. Galleni Egyetemen folytatta. Ezt követően 2005-ben jogi szakokleveles közgazdász végzettséget szerzett. 1992 és 2002 között a General Electric-nél dolgozott pénzügyi elemzőként, majd a Worldmark Hungary-nél folytatta karrierjét pénzügyi kontrollerként, ahol a cég pénzügyi, gazdasági, HR és adminisztratív feladatainak irányítása tartozott hozzá. A SPAR-hoz 2006-ban csatlakozott. Pályafutását a vállalatnál belső ellenőrzési vezetőként kezdte, majd 2009-ben controlling vezetővé nevezték ki. 2010–2012 között számviteli és controlling vezetőként dolgozott, cégvezetői kinevezéséig. 2015. április 1-jén nevezték ki a SPAR Magyarország ügyvezető igazgatójává. Heiszler Gabriella ebben a pozícióban a pénzügyi, a számviteli, a controlling, a jogügy, az informatikai és a szervezési osztály munkájáért felelt. 2017. január 1-jétől pedig a humánerőforrás, az expanziós, a műszaki, a logisztikai, a beszerzési, a marketing, a kommunikációs, a minőség- és környezetirányítási, a személyzetfejlesztési és a belső ellenőrzési osztályok munkája, valamint a Regnum Húsüzem és Oktatóközpont is az ő felelősségi körébe fog tartozni.

Szalay Zsolt 1971-ben született Orosházán. Egyetemi tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen kezdte, majd a strasbourgi Robert Schuman Egyetemen és a St. Galleni Egyetemen folytatta. Ezt követően útja először Zürichbe vezetett, ahol hathónapos szakmai gyakorlatot végzett a Mercedes-Benznél, majd a L’Oréal Magyarországnál helyezkedett el termékmenedzserként. Később megfordult a Porsche Hungáriánál és a Michelin Európánál is: az előbbi helyszínen marketing menedzseri, az utóbbi helyszínen marketing vezetői pozícióban. 2002-ben csatlakozott a MOL csapatához, ahol 2006-tól kizárólag kiskereskedelmi területet érintő pozíciókat töltött be. Előbb közel négy évig dolgozott a MOL Románia ügyvezetőjeként Bukarestben, később pedig Olaszországban, az ottani leányvállalat felelős vezetőjeként kamatoztatta tudását. Magyarországra nyolc év távollét után, 2013-ban tért vissza. A SPAR csapatához 2014 novemberében csatlakozott, majd 2015. március 9-én őt nevezték ki az INTERSPAR hipermarketekért felelős értékesítési vezetővé. 2017. január 1-jétől pedig mint értékesítésért felelős ügyvezető igazgató fog felelni az INTERSPAR hipermarket értékesítés, a SPAR szupermarket értékesítés, a Franchise értékesítés és a bevezetés alatt álló online értékesítés területekért.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!

Kép
Sztárok

Brad Pitt új barátnője kísértetiesen hasonlít Angelina Jolie-ra - FOTÓ

Bradt Pitt női ideálja most már egyértelmű, ugyanis frissen elvált barátnője kiköpött hasonmása Angelina Jolie-nak!

Kép
Életmód

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.