Hogy mi? Kim Kardashian béranyával hordatná ki harmadik gyerekét?

Hogy mi? Kim Kardashian béranyával hordatná ki harmadik gyerekét?
2016. november 9.
Szerző: Zsófi

Kim Kardashian ismét sokkolta kijelentésével a világot.

Bár a párizsi rablás óta Kim kevesebbet témát szolgáltat a sajtónak, még az Instagramon is elnémult, legfrissebb kijelentése emlékeztet minket arra, hogy ő bizony tényleg ért a botránykeltéshez.

A valóságshow sztár ugyanis elárulta, hogy Kanye és ő családbővítésen gondolkoznak. A kis Saint West még csak 10 hónapos, a szülők viszont nem szeretnének nagy korkülönbséget a kicsik között, így tervezik a harmadik csemetét. Ám ezt a babát már nem Kim tervezi kihordani.

Nézd meg a galériánkat> 13 kép
Az első fotók Saint Westről!

Tény, ő nem azok közé a kismamák közé tartozott, akik kisimultak a várandóság alatt, rettenetesen felpuffadt és a felszedett plusz kilókat alig győzte leadni magáról a szülés után. Ám Kim esküdözik rá, hogy nem hiúsága miatt szeretne béranyát fogani, hanem azért, mert mind a két terhessége komoly egészségügyi kockázatot is jelentett számára.

Kép

Mindezt a Keeping Up with the Kardashian új részében közölte családjával, döntését pedig olyannyira gondolja komolyan, hogy már a béranya felkutatását is megkezdte. És az eredmény?

Sokk!

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!

Ha jót akarsz magadnak, ezeket a kozmetikai összetevőket sürgősen felejtsd el!

Te mi alapján választod ki az kozmetikai szereidet? Csomagolás, márka, állag, illat, esetleg, hogy mit ajánlott egy barátnőd? A tégelyén található aprós betűs résszel mi a helyzet, el szoktad olvasni? Tudod, hogy mi mit jelent rajta? És azt, hogy mennyi káros anyagot viszel be vele a bőrödbe? Tegyük tisztába a dolgokat, hogy csakis a lehető legjobbal kényeztesd magad!