Csalódtak a rajongók: Bridget Jones babát vár, de Renée Zellweger mást gondol a gyerekvállalásról

Csalódtak a rajongók: Bridget Jones babát vár, de Renée Zellweger mást gondol a gyerekvállalásról
2016. szeptember 6.
Szerző: Zsófi

Renée Zellweger az anyaságról nyilatkozott, és sajnos nem nyerte el a közvélemény tetszését.

Végre jövő héten a mozikba kerül a Bridget Jones babát vár! Kedvenc szinglink a harmadik részben az anyaság nehézségeivel néz szembe, és bár még nem tudjuk, hogy ki is lesz az apa - legyen Darcy, legyen Darcy -, az biztos, hogy bonyodalmakban és nevetésben nem lesz hiány.

Ezért hát elég kézenfekvőnek tűnt, hogy a film kapcsán az újságírók ismét kikezdjék a gyermektelen Renée Zellwegert. Ám mint kiderült, a 47 éves színésznőt sosem foglalkoztatta igazán az anyaság gondolata és lazán válaszolt az intim kérdésekre is. Ezzel persze a konzervatívabb rajongóinál egyből kivágta a biztosítékot és elkezdtek özönleni a negatív kommentek, női princípiumról és hasonlók...

Kép

Én soha nem gondoltam, hogy ettől lesz majd boldog az életem. Mindig is nyitott voltam, vártam, hogy mi a következő lépés és nem lett volna baj, ha így hozza a sors. De soha nem gondoltam azt, hogy szülnöm kellene ahhoz, hogy kiteljesedjek.

- nyilatkozta Renée.

Pedig ha eddig el is kerülték az anyai érzések a készülő film most abszolút kihozhatta volna belőle ezeket, de Renée az interjúban azt is elmondta, hogy hiába játszott terhes nőt, még így sem gondolt túl sokat a családalapításra. Őt valahogy egész életében elkerülte ez a "vágy".

Te kinek adsz igazat?
Igaza van, minden nő úgy él, ahogy neki tetszik.
Nem tetszik, ahogy Renée Zellweger gondolkozik.
Magánügy.
Megosztom az eredményt
Tippek kajafotózáshoz, hogy te is villoghass az instán!

Hogy mitől lesz jó egy ételfotó? Attól, hogy rutinnal készíted el. Abban az esetben viszont, ha még nem éreztél rá igazán, most segítek, mire érdemes figyelned, hogy végre te is villoghass a főztöddel az instán! Ne félj, nem kell gasztrofósnak lenned ahhoz, hogy legyen pár csinos képed a hétvégi húslevesről.

Káprázatos kreációk az angol Oscaron – nézd meg, miben léptek a világsztárok a BAFTA-gála vörös szőnyegére

Vasárnap este tartották Londonban a BAFTA-gálát, ahol bizony nem volt hiány a mesés, vörös szőnyeges outfitekből!

Katalin hercegné ruhája kiakasztotta az internet népét: szerinted igazuk van?

A hercegné és Vilmos herceg a vasárnap esti BAFTA-gálán vettek részt, ám sokan belekötöttek a várandós Katalin ruhájába...

Sose lehet elég hideg hozzá! 5 szuper tipp, hogy már februárban is felkaphasd a kedvenc nyári maxiruháid

Remélhetőleg nincs már sok hátra a hideg időből, de pár tipp attól még elkélhet.

Színre színt – avagy így használd 2018 trendszíneit az otthonodban!

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy az év színe mellett milyen árnyalatok dominálnak az enteriőrökben, és arra is adok ötleteket, hogy hogyan használd őket egy térben ha friss, izgalmas, és divatos otthonra vágysz!

Palvin Barbi ismét bizonyította, hogy igenis bomba nő fürdőruhában – FOTÓK

Barbi két év után újra a Sports Illustratedben pózol.