Színek, minták, nosztalgia! Avagy 7 divattrend, amit semmiképpen se hagyj ki a 2022-es őszi-téli szezonban

Színek, minták, nosztalgia! Avagy 7 divattrend, amit semmiképpen se hagyj ki a 2022-es őszi-téli szezonban
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Ezek között a divattrendek között szinte biztos, hogy te is rátalálsz majd saját egyéni stílusodra.

Lassú és apró léptekkel érkezett meg az idei ősz, így szerencsére akkor sem kell nagyon izgulnod, ha eddig még leginkább csak szemezgettél a várható divattrendekkel, ugyanis még bőven időben vagy ahhoz, hogy fejben, majd később gardróbban is felzárkózz az elkövetkezendő hónapokhoz.

Sőt, olyannyira nem késtél el, hogy keresve se találhatnál jobb alkalmat arra, hogy minden neked tetsző darabot beszerezz úgy, hogy közben spórolsz is! A november 9-13. közt megrendezésre kerülő JOY-napokon ugyanis több mint 400 kupon közül válogathatsz, és akár 70% kedvezménnyel vásárolhatod meg a szezon legtrendibb kincseit.

A 2022-es szezon őszi-téli divattrendjeit most leginkább a nosztalgia szele járja át, a tervezők fantáziájában ugyanis a '90-es évek mellé egy jó ideje már a 2000-es évek is helyet kapott, és a vásárlási mutatókat elnézve még jó ideig biztosan nem ejtik majd ezeket a kincset érő, egy ideig a feledés homályában kallódó trendeket. Az újdonságok mellett tehát jó pár régi klasszikus is visszatér, így szinte biztos, hogy ez az igencsak széles paletta téged sem hagy majd cserben, és meglehet, hogy a bőség zavara okoz majd egy kis felfordulást a bevásárlólistádon! És hogy mik is ezek? Lássuk!

1. Minimalista stílus

Tény és való, hogy a 20-30 évvel ezelőtt szárnyra kélt tervek nagy része nem éppen a visszafogottság jegyében születtet, ám még ezek között a vibráló darabok között is voltak olyan egyszerű, könnyen kombinálható darabok, melyekre még a mai napig igényt tartunk. A fehér trikót a Bottega Veneta mellett egyébként a Versace is bevetette, és ha hinni lehet a pletykáknak, akkor már szinte biztos, hogy ez a basic felső lesz az idei hideg hónapok egyik nagy sztárja.

A Devergo üzleteiben és online 20% kedvezményt kapsz 2 db teljes árú termék vásárlása esetén.

2. Motoros stílus

A bőrhatású dzsekik mellett a szoknyák és a shortok is képbe kerülnek! Külön jó hír, hogy ez a darab rétegként is jól boldogul, így felesleges lenne a stílusos összkép miatt fagyoskodnod. A Marni kifutóján egy fokkal tovább gondolták a dolgot, és egy látványos felsőt kreáltak ebből a megszokott trendből.

20% kedvezmény kapsz a Retro Jeans üzleteiben és online minden termékre - kivéve Retro Gift Card - 10 000 Ft feletti vásárlás esetén. A kedvezmény leértékelt és teljes áras termékekre is érvényes, kivéve Retro Gift Card. A kedvezmény egyéb promócióval nem vonható össze és készpénzre nem váltható.

3. Színek, színek, színek

Megéri egy kicsit a napos órák számának hiányát egy-két vibráló színnel kárpótolni. A sárga, a rózsaszín, a kék, a lila és a narancssárga bármilyen kiadásban ütős lehet, de egyébként más árnyalatokkal is nyugodtan kísérletezhetsz! Stella McCartney lila összeállítása például csodaszép!

Az Answear oldalán 25% kedvezményt kapsz, ha minimum 20 000 forintért vásárolsz. Az akció csak a teljes árú termékekre vonatkozik!

4. Motoros csizmák

Sejthető volt, hogy ha dzsekik mellett a csizmák is kiemelt helyen képviselik majd ezt a stílust. Így már csak a te ízléseden múlik az, hogy milyen magas szárral, fűzős vagy éppen cipzáros kiadásban szerzel majd be egy ilyen lábbelit. A Christian Dior például most így képzelte el ezt a szezont!

A Tamaris-nál további 20% kedvezmény mindenre a webáruházban és budapesti üzletekben. A kedvezmény minden termékre, az akciós darabokra is vonatkozik.

5. Oversized fazonok

Az egy, vagy pár mérettel nagyobb szabások még mindig boldogan élvezik a megszokott figyelmet, így nem is kérdés, hogy megéri befektetni egy ilyen darabba is. Az Acne Studios például nemcsak a blézer, de még a csizma szárát is egy kicsit elnagyolta.

30% kedvezmény minden teljes árú termékre, a gap.hu-n és az Etele Plaza Gap üzletében!

6. Bohém nyomatok

A minták a színekhez hasonlóan segíthetnek abban, hogy egy fokkal vidámabb hangulatban vágj neki a napnak. Az Altuzarra láthatóan tényleg nem aprózta el ezt a jókedv tuningot!

A Dockyard-nál kuponodért cserébe 20% kedvezményt kapsz minden teljes árú termékre. A kedvezmény más akcióval nem vonható össze.

7. Start the party!

Már megszokhattad, hogy ebben az időszakban kiemelt szerepet kapnak azok a látványos, bulira született kreációk, amik képesek kicsit felpörgetni az összképet. A Versace sem aprózta el a dolgot!

A NUBU üzleteiben és online 20% kedvezményt kapsz két termék vásárlása esetén. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, kizárólag ruházati termékekre és cipőkre vonatkozik, maszkokra, kiegészítőkre nem érvényes.

És ezt láttad már?

Galéria / 30 kép

30 szuper novemberi outfitötlet, amit megéri lemásolnod

Megnézem a galériát

Szerezd be a JOY-napok kuponcsomagot!


A magazin kapható az újságárusoknál, vagy rendeld meg a digitális kiadványt itt!
A kuponcsomagot pedig a JOY Hungary applikációban is megvásárolhatod.

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 9 izgalmas hazai vállalkozó, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány vállalkozót!