Új generációs Cushion technológia a Lancôme-tól

Új generációs Cushion technológia a Lancôme-tól
2016. augusztus 30.
Szerző: Kalmár Virág

Az új Teint Idole Ultra Cushion formula micro-pigmentekben gazdag, így képes elsimítani a bőregyenetlenségeket, miközben diszkrét marad és szaténszerűen ragyogó arcbőrt eredményez.

A Lancôme márka több mint 80 éve arra törekszik, hogy a nők valós elvárásaiból inspirálódva alkossa meg innovatívabbnál-innovatívabb termékeit. Így született meg az ázsiai szépségideálból inspirálódva 2015-ben saját cushion-je is, amellyel a folyékony alapozót kompakt formába zárta, a könnyed hordozhatóság érdekében. A Lancôme volt az első nyugati szépségmárka, ami ezt az új típusú sminkelési lehetőséget bemutatta, de a saját, egyedi módján: különleges, többszörös díjnyertes alapozó formulával, a Teint Miracle-al továbbfejlesztve.

Az eredmény a Miracle Cushion volt, ami hatalmas sikert aratott, de további vágyakat, igényeket gerjesztett: hogyan lehetséges a cushion frissességét és hordozhatóságát egy magas fedést kínáló formulával ötvözni? Ez a technológiai kihívás, amit a Lancôme most a Teint Idole Ultra Cushion-nel oldott meg.

Kép

A Teint Idole Ultra Cushion egy vastagabb, krémesebb textúrával magasabb fedést biztosít. A titka: a továbbfejlesztett szivacsos cushion-párna hálóval van bevonva. A szivacsos cushion-párnában az egymásba fonódó szálak között nagyobb hely van, így teret hagy a folyékony alapozónak, míg a szálak merevsége biztosítja a formula optimális megőrzését. A háló borítás érintésre megszűri a formulát, hogy vastag, egyenletes fedést biztosítson.

Kép

Az alapozó formula ultra-szofisztikált fedést nyújt
Egyszerre könnyű és magas fedésű, az új Teint Idole Ultra Cushion formula micro-pigmentekben gazdag, így képes elsimítani a bőregyenetlenségeket, miközben diszkrét marad és szaténszerűen ragyogó arcbőrt eredményez.

Manapság - jobban, mint eddig valaha – a szépség kéz a kézben jár az egészséges bőrrel. Ezért a Teint Idole Ultra Cushion hidratáló formulája táplálja az arcbőrt, miközben az SPF 50 fényvédőfaktor megvédi felszínét az UV sugaraktól valamint megakadályozza a szabadgyökök képződését.

A Teint Idole Ultra Cushion hat árnyalatban érkezik, hogy minden hölgy megtalálja a bőréhez illő tónust.

Fenntartható, hordozható design
Az újratölthetőségnek köszönhetően könnyedén lehet váltani az árnyalatok között, hogy a bőr változásához vagy az évszakhoz igazodhassunk. A módszer egyesíti a szépséget és a környezeti fenntarthatóságot.

Az újdonság arcául a Lancôme szépségnagykövetét, a gyönyörű Penélope Cruz-t választották.
A Teint Idole Ultra Cushion alapozók szeptembertől kaphatóak a kiemelt parfümériákban (Douglas, Marionnaud, Müller).

Hatalmas hír: a Testről és lélekről Oscar-jelölt!

Enyedi Ildikó filmjét a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában jelölték.

Így viseld a szezon egyik legnépszerűbb csizmáját, hogy ne legyen uncsi a szetted

A cipők többségében sokkal több fantázia van, mint azt első ránézésre gondolnád.

Egy nem hétköznapi kismama! A blogger királynő, Chiara Ferragni várandósan sem hazudtolja meg önmagát és ezerrel követi a trendeket

Az szinte biztos, hogy mindig lesz igény a kismama divatra, de ettől függetlenül sok nő szeret szembenézni a "hétköznapi ruhák" adta kihívásokkal.

A 2018-as szezon legmenőbb síruhatrendjei

Síelni indulsz? Akkor van számodra néhány szuper tippünk!

11 film, amit receptre kellene felírni rosszkedv esetén

Néha egy bögre kakaó mozdít ki a holtpontról. Máskor egy habkönnyű limonádé.

Micsoda pillanat! Kate Moss 5 év után újra a kifutón – VIDEÓ

Kate-nek 40 felett is van helye a divatbemutatókon!

Ők tényleg nagyon odavannak egymásért! Meghan és Harry 12 legszerelmesebb fotója

Meghan és Harry új színt vittek a királyi család életébe.