Sztárok, akik fiatalon lettek anyukák

Sztárok, akik fiatalon lettek anyukák
2016. augusztus 9.
Szerző: Réka

A Hollywood-i hírességek többsége csak a harmincas vagy inkább a negyvenes éveik végére jutnak el oda, hogy anyák legyenek. Vannak azonban, akik kivételt képeznek és nemhogy a húszas éveikre időzítették volna a dolgot, hanem még korábban sikerült összehozni a babát. Nézzétek milyen boldogok!

A modern család sztárja, Sofia Vergara 1992-ben adott életet fiának, akkor, amikor csupán még csak 19 éves volt. A kis Manolo apukája Sofia gimis szerelme volt és a mai napig együtt gyakorolják a fiuk felett a felügyeletet. Azóta a kisfiúból nagyfiú lett, szerepelt már Head&Shoulders kampányokban, nagy Snapchat rajongó, ahol folyamatosan közvetíti életét és állítólag kilátásban van egy filmszerep is a számára. Lehetséges, hogy kistestvére is, ugyanis Vergara most ment hozzá Joe Manganielohoz 2015. novemberben. „Joe fiatalabb mint én és még nem volt gyereke, így nem mondhatom azt, hogy nem vállalok többé. Viszont egyre öregszem és nem akarok 50 évesen anyuka lenni.”

Anya és fia nagyon megértik egymást! És milyen helyesek...
forrás: Instagram
Anya és fia nagyon megértik egymást! És milyen helyesek...
Az ominózus Head & Shoulders reklám egy pillanata
Az ominózus Head & Shoulders reklám egy pillanata

Whoopi Goldberg 17 éves volt, amikor kiderült, hogy babát vár. Össze is házasodott az apukával, Alvin Martinnal, de nem tartott sokáig. A kis Alexandriával Kaliforniába költözött és ott sikerült is álmát valóra váltani. Steven Spielberg 1985-ös Bíborszín című filmje és az 1991-es Ghost, amelyért megkapta a Legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat is, egyértelműen legnagyobb sikerei közé sorolhatóak. Anyukájához hasonlóan, Alexandria Martin is színésznőnek és producernek állt, ugyanakkor fiatal anyuka is lett. 14 évesen szülte meg Amarah Skye névre hallgató lányát. „Elfogadtam ezt a nagymama dolgot a harmincas éveimben, de az unoka még várhat” -nyilatkozta még 2009-ben.

Whoopi és lánya
Whoopi és lánya

Beyonce húga, Solange Knowles 17 évesen ment férjhez a 19 éves Daniel Smith-hez, még 2004-ben. Még abban az évben, októberben megszületett a fiuk, Daniel Julez Judo Smith. Amikor a People magazinnak 2008-ban a tinédzser várandósságról beszélt, azt mondta. „Áldott vagyok, amiért a fiam a legkúlabb gyerek akit valaha láttam. Természetesen az első év, amikor nem aludtunk, az egy kemény időszak volt.” Knowles írt is egy dalt erről, ami a 6 O'Clock Blues címet kapta. Emellett egy hip-hopos gyerekkollekciót is létrehozott. 2007-ben elvált gyermeke apjától, 2014-ben pedig újra megházasodott és hozzáment Alan Ferguson videó producerhez.

Solange a fiával
Solange a fiával

Britney Spears testvére, Jamie Lynn Spears 16 éves volt, amikor rájött, hogy babát vár Casey Aldridge-től. A kapcsolat nem sokkal azután kezdett el becsődölni, hogy Jamie pocakja növésnek indult. 2008-ban adott élet kislányának, Maddie Briann-nek és végül 2010-ben szakadt meg teljesen a kapcsolatuk. Amikor Jamie Nashville-be költözött, kiadott egy country albumot, majd hozzáment egy üzletemberhez 2014-ben.

A második házassága már remekül sikerült és ennél boldogabb nem is lehetne!
A második házassága már remekül sikerült és ennél boldogabb nem is lehetne!
Olvasd el ezt is!

Bár tinédszer fejjel nehéz lehet szülővé válni, egyikük sem bánja, hogy így alakult!

Cukiságdömping: Sarolta és György tesólátogatóban

Tegnap megszületett Katalin és Vilmos harmadik gyermeke.

Napi horoszkóp április 24.: a Bikák bátran kiállnak önmagukért, a Vízöntők végre látják a fényt az alagút végén

Ma is érdemes figyelemmel követned, hogy mit ír a horoszkópod, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!

Ciki vagy menő újítás? Selena Gomez cipője megosztott minket

Nézd meg a szóban forgó darabot, és szavazz!

Napi horoszkóp április 23.: a Rákok segítőkészségükről híresek, a Vízöntők számára fontos a precizitás

A hét első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok!

A farmermosás tízparancsolata - te vajon mindet betartod?

Tényleg igaz, hogy évente csak egyszer kell kimosni? Utánajártunk!

Dakota Johnssonnak terápiára kell járnia új filmje miatt

A szürke ötven árnyalata nem viselte meg ennyire.

Hihetetlen: Egy újabb modell coming outolt, és ezzel a divatszakmát is meglepte!

Valamikor 2013 környékén Andrej Pejić (pontosabban ma már Andreja) coming outjával elkezdődött valami.