Az egészséges és hordható alsónemű nyomában - Találd meg a tökéletest!

Az egészséges és hordható alsónemű nyomában - Találd meg a tökéletest!
Forrás: Forgalmazó: InterCom

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Egyszerű elvárásaink vannak: az alsónemű legyen kényelmes. Ugyanakkor csinos is és mutasson jól a ruha alatt is. A rossz választás azonban gondot is okozhat.

Már rég nem arról van szó, hogy csak egyetlen fazon áll rendelkezésünkre, sőt. Ha besétálsz egy fehérneműket forgalmazó üzletbe, azt se tudod hová kapd a fejed.

Van azonban 7 dolog, amire nagyon is érdemes odafigyelned, amikor legközelebb fehérneműt vásárolnál. Ezek az általános hibák:

1.) Túl kicsi

Milyenek vagyunk mi nők? Talán kicsit hiúbbak a kelleténél, ezért hajlamosak vagyunk egy mérettel kisebb alsóneműt választani, mint kellene. Ne félj egy számmal vagy egy mérettel nagyobb alsót venni, ki látja amikor megveszed? Senki. Ha túl kicsi az alsóneműd, akkor az rossz helyen vág el és bizony ez a ruha alatt is meglátszik.

2.) Nem jó a stílusa

Szűk vagy testre feszülő ruhát akarsz felvenni? Elsőre jó döntésnek tűnhet kicsike, nem sokat takaró fehérneműt viselni, de ha a mintája vagy az anyaga feltűnő és átüt, akkor mindenki tudni fogja mi van a ruhád alatt. Ilyenkor inkább válassz egy többet takaró, alakformáló fehérneműt.

3.) Sok rajta a varrás

A fenti probléma egyik leghamarabb észrevehető jele a varrás. Nem véletlenül lehet beszerezni lézervágott alsóneműket. Ha például egy konkrét eseményre, egy konkrét ruhát szeretnél felvenni, érdemes a boltba elvinned magaddal. Egyfelől ezzel segítesz az eladóknak is abban, hogy tényleg megfelelő darabot ajánlhasson neked, másfelől alá is tudod próbálni a választott darabot.


4.) Hálós alsó nyárra

Úgy tűnhet, ha a kivágások miatt még jobban szellőzik a fehérnemű, de ezek általában szintetikus anyagokból készülnek, többnyire poliészterből. Mondanunk sem kell, hogy ezek nem szellőznek rendesen, így célszerű nagyon megnézned, hogy pamutból készüljön az alsód.

5.) Fehéret fehér alá

Nehéz lenne ugyanolyan fehér árnyalatú alsóneműt találni, mint nadrágot, ezért inkább válassz bőrszínű, vagy nude árnyalatú alsót.


6.) Fehérneműt teszel a mosógépbe

Persze egyszerűbb bedobni mosógépbe mindent, de így fennáll az elszíneződés és a deformálódás veszélye is. A legjobb, amit tehetsz az az, hogy kézzel mosod a fehérneműid - úgy általában - majd levegőn szárítod meg őket.


7.) Spórolsz rajta

Mivel nem túl nagy ruhadarabról van szó, egyszerűnek tűnik erre költeni a legkevesebbet. Viszont ha nem szeretnél havonta nagy bevásárlásra indulni, érdemes pénzt áldozni rájuk.

Kép
forrás: gettyimages.com

Egyéb lehetséges problémák:

  • A színes alsóneműknél nem mindegy milyen festéket használtak az anyag színezésére. A nem megfelelő minőség allergiát válthat ki.
  • Az alsótestedbe mélyedő anyag irritálhatja a bőröd.
  • A nem légáteresztő anyagok ha picit is megizzadsz, táptalajt nyújtanak a gyulladásoknak, irritációknak.

Figyelj oda, mire adod le a voksod!

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Kényelmes melltartót szeretnél hordani? 6 dolog, amit tudnod kell róla

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!

Kép
Sztárok

Brad Pitt új barátnője kísértetiesen hasonlít Angelina Jolie-ra - FOTÓ

Bradt Pitt női ideálja most már egyértelmű, ugyanis frissen elvált barátnője kiköpött hasonmása Angelina Jolie-nak!

Kép
Életmód

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.

Kép
Shopping

A Szex és New York átveszi az uralmat tavasszal: Így alkosd újra Carrie Bradshaw ikonikus szettjeit!

Carrie Bradshaw 2024-ben is legalább annyira trendi, mint a Szex és New York sorozat indulásakor. Most segítünk lemásolni a stílusát.