Működik a kémia a magyar tervezők között

Működik a kémia a magyar tervezők között
2016. augusztus 3.
Szerző: JOY Magazin

Vágó Réka új üzletet nyit

Ahogy már olvashattátok az Absolut Budapest blogon hétről hétre Budapest legkreatívabb arcaival találkozhattok. Vannak közöttük friss felfedezettek, de olyan nagy nevek is szembejöhetnek, mint Vágó Réka. Nem kérdés, hogy Réka A cipőtervező itthon, úgyhogy nem csoda, hogy izgatottak lettünk, amikor kiderült, hogy egy hatalmas üzletet nyit a Király utcában többek között olyan tervezőkkel együtt, mint Abodi Dóra, Mojzes Dóra vagy a Je Suis Belle. Úgy tűnik a The Velvet Chemistry lesz a magyar dizájn új fellegvára:

“A prémiumabb vonalat képviseljük, kicsit magasabb árfekvésű magyar márkákkal vagy olyan Magyarországról indult nemzetközi brandekkel, akik így egy helyen nem találhatók meg. Egy olyan élményvásárlást nyújtó concept store, ahova ha bemész, bárhova nézel, izgalmas dolgokat és részleteket találsz. Mindezt szeretnénk olyan kiszolgálással kiegészíteni, amire valójában mindannyian vágyunk, de itthon nem nagyon kapjuk meg. Tudod, amikor bemész egy boltba, és nem tudnak segíteni, mert fogalmuk sincs, hogy mit árulnak, vagy pont az a baj, hogy nagyon tolakodóak, te meg inkább kimenekülsz. Pedig külföldön létezik a nívósabb helyeken az a fajta kiszolgálás, ahol pont eltalálják, hogy mire van szükséged. Mi ezt fogjuk megvalósítani.” – mesélt Réka az új üzletről az Absolut Budapest blog számára.

Természetesen Réka sok mindenről mesélt nekünk, úgyhogy ha érdekel, hogy mi volt az első cipő, amit készített, van-e kedvenc darabja

és mik azok a budapesti helyek, ahol szeret töltődni, olvasd el a teljes interjút!

Kép
forrás: absolutbudapest.blog.hu
Nem is létezik mégis imádják! Íme az Instagram első virtuális sztárja

A tény maga, már most is számtalan kérdést vett fel, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Gondoltad volna? Katalin hercegnét ezzel tudja leginkább felbosszantani Vilmos

Még Vilmos és Katalin kapcsolata sem mentes a veszekedésektől!

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a 15 perces tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!