Stílusosan a Sör Világnap alkalmából

Stílusosan a Sör Világnap alkalmából
2016. augusztus 5.
Szerző: Promóció

A Sör mi több csapata korábban már megmutatta, hogy a hölgyek kezében is mutathat sikkesen egy pohár sör. Most Pély Barna legfrissebb szerzeményével újabb oldaláról mutatkozhat be a sokszínű ital. A nem mindennapi sláger bemutatója legalább annyira izgalmas, mint maga a témaválasztás, hiszen a Sör Világnapján lesz először hallható az új dal.

Legyen szó bármilyen stílusról, a Nők és a sör fotókiállítás után már csak azt kell kitalálni, milyen pohárba szervírozva rendeljük a kedvenc sörünket. A hűsítő ital mellé, a Sör Világnap alkalmából Pély Barna legújabb dalát ajánljuk, amelyet nem más, mint a sör inspirált. Barnát számtalan pozitív élmény köti a sörhöz, épp ezért a Sör mi több felkérésére könnyen született meg legújabb slágere, aminek középpontjában maga a gyöngyöző ital és az a rengeteg élmény áll, amit adhat.

Kép

A zenész elmondta, nagyon szereti a sört, de mindig odafigyel a mértékletességre. Már mindenki tudja, hogy a sörhas nem a sörtől nő, hiszen az ital kalóriatartalma kifejezetten alacsony.

100 ml hagyományos pilsner vagy láger tipusú (világos) sör energiatartalma kb. 50 kcal, ugyanennyi barna sör kb. 60-65 kcal-t, illetve alkoholmentes sör kb. 20 kcal-t tartalmaz, míg ugyanennyi narancslében 43 kcal található. Az egészséges, kiegyensúlyozott étrend részeként nők számára naponta legfeljebb 2 dl, míg a férfiak számára naponta legfeljebb 4 dl sör elfogyasztása javasolt.

Tehát a sörhasnak nevezett gömbölyű idomok mögött inkább a poharak mellé becsúsztatott nasik, és/vagy a kellő mennyiségű testmozgás hiányának kombinációja áll.

Barnának persze nem kell aggódnia, hiszen fantasztikus formában van: “Szeretem játszani a dalt, alig várom, hogy mindenki hallja, és remélem, hogy szeretni fogják, épp úgy, ahogy a sört”- nyilatkozta.

A szerzemény hamarosan hallható Barna legfrissebb lemezén angol és magyar nyelven. A világnap alkalmából pedig rövid bepillantást enged a stúdiómunkálatokba, így egy részletet már most hallhatunk a hamarosan debütáló, „Az aranyhídon át” című slágerből.

A szezon kötelező darabja! Íme, 15 példa, ami bizonyítja, hogy mennyire sokoldalú a combcsizma

Kétségeid voltak eddig a combcsizmával kapcsolatban? Többé nem lesznek!

Itt vannak a 2018-as Golden Globe jelölések – ezúttal nincs köztük magyar, de így is akad néhány meglepetés

Egy új Spielberg film és A víz érintése vezeti az Arany Glóbuszra jelölt filmek listáját, amely kattintás után olvasható. A tévésorozatok körében a Hatalmas kis hazugságok a nagy esélyes.

Egyszerű darabokkal is lehet nagyot alkotni, avagy 10 érv a minimalista stílus mellett

Míg egyesek a leglátványosabb darabokban látják a fantáziát, addig mások inkább a minimalista kreációk hívei.

Fázós típus vagy? Akkor ezt a trendet próbáld ki idén télen

Itt már rég nem az ápol és eltakar témáról van szól, sokkal inkább a divatról!

Az éves előfizetés mellé most LIMITÁLT InStyle X FUTUREAL pulóver jár!
Borító