Stílusosan a Sör Világnap alkalmából

Stílusosan a Sör Világnap alkalmából
2016. augusztus 5.
Szerző: Promóció

A Sör mi több csapata korábban már megmutatta, hogy a hölgyek kezében is mutathat sikkesen egy pohár sör. Most Pély Barna legfrissebb szerzeményével újabb oldaláról mutatkozhat be a sokszínű ital. A nem mindennapi sláger bemutatója legalább annyira izgalmas, mint maga a témaválasztás, hiszen a Sör Világnapján lesz először hallható az új dal.

Legyen szó bármilyen stílusról, a Nők és a sör fotókiállítás után már csak azt kell kitalálni, milyen pohárba szervírozva rendeljük a kedvenc sörünket. A hűsítő ital mellé, a Sör Világnap alkalmából Pély Barna legújabb dalát ajánljuk, amelyet nem más, mint a sör inspirált. Barnát számtalan pozitív élmény köti a sörhöz, épp ezért a Sör mi több felkérésére könnyen született meg legújabb slágere, aminek középpontjában maga a gyöngyöző ital és az a rengeteg élmény áll, amit adhat.

Kép

A zenész elmondta, nagyon szereti a sört, de mindig odafigyel a mértékletességre. Már mindenki tudja, hogy a sörhas nem a sörtől nő, hiszen az ital kalóriatartalma kifejezetten alacsony.

100 ml hagyományos pilsner vagy láger tipusú (világos) sör energiatartalma kb. 50 kcal, ugyanennyi barna sör kb. 60-65 kcal-t, illetve alkoholmentes sör kb. 20 kcal-t tartalmaz, míg ugyanennyi narancslében 43 kcal található. Az egészséges, kiegyensúlyozott étrend részeként nők számára naponta legfeljebb 2 dl, míg a férfiak számára naponta legfeljebb 4 dl sör elfogyasztása javasolt.

Tehát a sörhasnak nevezett gömbölyű idomok mögött inkább a poharak mellé becsúsztatott nasik, és/vagy a kellő mennyiségű testmozgás hiányának kombinációja áll.

Barnának persze nem kell aggódnia, hiszen fantasztikus formában van: “Szeretem játszani a dalt, alig várom, hogy mindenki hallja, és remélem, hogy szeretni fogják, épp úgy, ahogy a sört”- nyilatkozta.

A szerzemény hamarosan hallható Barna legfrissebb lemezén angol és magyar nyelven. A világnap alkalmából pedig rövid bepillantást enged a stúdiómunkálatokba, így egy részletet már most hallhatunk a hamarosan debütáló, „Az aranyhídon át” című slágerből.

Napi horoszkóp április 26.: az Ikreknek végre jut idejük a kikapcsolódásra is, a Szüzek motivációt keresnek

Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Ezt a salátát eszi többek között Julia Roberts és Giselle Bündchen is, hogy mindig bomba formában legyenek

Hogy mitől néznek ki ilyen jól a színészek és színésznők, modellek és egyéb hírességek a magazinok címlapjain? Nyilván a photoshopnak köszönhetően. A való életben viszont az egészséges életmódnak, a heti többórás edzéseknek és a diétás, szuper egészséges fogásoknak köszönhetően - legalábbis mindegyikük ezt állítja, amikor felteszik nekik ezt a bizonyos kérdést.

Napi horoszkóp április 25.: a Bikáknak komoly ügyben kell állást foglalniuk, a Szüzek számára fontos mások boldogsága

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!

Cukiságdömping: Sarolta és György tesólátogatóban

Tegnap megszületett Katalin és Vilmos harmadik gyermeke.

Napi horoszkóp április 24.: a Bikák bátran kiállnak önmagukért, a Vízöntők végre látják a fényt az alagút végén

Ma is érdemes figyelemmel követned, hogy mit ír a horoszkópod, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!