Így készülnek a sztárok a fesztiválra: Lábas Viki

Így készülnek a sztárok a fesztiválra: Lábas Viki
Forrás: Hegyi Júlia

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Bár a Margaret Island formáció alig két éve állt először közösen színpadra, folk-pop dalaikkal villámgyorsan robbantak be a köztudatba.

Stylistunk, Tankó Tekla beszélgetett Lábas Vikivel, a Fonogram-díjas zenekar énekesnőjével, aki többek közt azt is elárulta, mik az ő legfurcsább szokásai és milyen vicces helyzetekbe keveredett már fellépéseik során.

1. Ki az a fellépő, akit mindenképp megnézel ebben a fesztivál szezonban?

Szeretem azokat az előadókat, akik nem kifejezetten fesztivál közönség elé valók. Idén nem fogom kihagyni Passengert és Kristóf már volt Damien Rice-on. De ezzel szemben nagyon várom Rihannát, mivel hihetetlen jó zenészekkel játszik és nagy showt csinál, úgyhogy majd figyelek és az ámulás-bámulás mellett próbálok tanulni is.

2. Ki az a számodra ikonikus előadó, akivel szívesen színpadra lépnél?

Nagyon sok zenész van, akivel szívesen léteznék egy színpadon. Ha énekesről van szó, akkor Jessie J-vel és India Arie-val szívesen énekelnék. Rengeteg mindent tudnék kérdezni tőlük a backstage-ben. :)

4. Mi szól most a turnébuszban?

Jelenleg csend van a turnébuszban, vagy komolyzene és Dankó Rádió sok beszélgetéssel. :D


5. Van egy furcsa szokásod/kabalád ami nélkül nem lépsz színpadra?

Cipőben nem lépek színpadra. A kabala és babonás szokásaim pedig folyamatosan változnak, de a stábbal és zenekarral közös Margitsziget csatakiáltás és pacsizás nélkül nem indul el egy koncertünk sem.

6. Mi a legemlékezetesebb fesztiválpillanatod?

A tavalyi Efott backstage-ben nagyon jól összehaverkodtunk sok zenekarral, és jó volt együtt örülni annak, hogy magyar zenészek lehetünk és van lehetőségünk sok hazai fesztiválon fellépni. Jó, hogy a mai zenész generáció figyelemmel kíséri a másik munkásságát és odafigyel egymásra, segíti egymást.

7. És a legviccesebb?

Estem már le színpadról a nagy hév közepette és olykor, ha meglátok egy vicces figurát elszoktam felejteni a szövegemet is. Általában a stáb stresszel, hogy mi fog velem történni, mert elég izgő-mozgó vagyok. De annál cikibb nincs, mikor koncert közben reped szét a fellépő ruha rajtam.

8. Kedvenc fesztivál ételed/italod?

Sajnos nincsenek jó tapasztalataim a fesztivál kaják tekintetében, de egy nagyi féle lángos utánzatban talán akkorát nem lehet csalódni és nagyon szimpatizálok évek óta a vödrös alkoholtartalmú lötyökkel de még nem mertem egyedül bevállalni.

9. Miben lépsz színpadra?

Tavaly is és idén is a fesztiválokon Takács Márk által tervezett ruhákban lépek fel. Mindig eltalálja a hangulatomat és nagyon ismer, úgyhogy könnyen dolgozunk együtt. Nekem fő a kényelem és a komfort érzet, főleg, ha nagy színpadokról van szó.


A Margaret Island zenekart augusztus 12-én, pénteken élőben is hallhatod a Szigeten!

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.

Kép
Életmód

Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 13 izgalmas gasztroarc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány gasztroarcot!

Kép
Életmód

Májusi horoszkóp: Íme 2 csillagjegy, akire rengeteg pénz vár a hónapban

Itt a havi horoszkópunk! Ilyen lesz 2024 májusa az egyes csillagjegyeknek az asztrológus szerint.

Kép
Szépség

10 elavult frizura, ami a legszebb nőket is elcsúfíthatja - ezek jönnek helyettük divatba!

Idén több kedvenc frizuratrendünk vált elavulttá, bár az is igaz, hogy a listán akad néhány előnytelen fazon is, amiért nem kár...

Kép
Stílus

4 ruhafazon, ami már nem lesz divatos a következő hónapokban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezek között a friss ruhaötletek között is tuti találsz majd új kedvenceket.