Te kibírod? 5+1 film, amit nem lehet sírás nélkül végignézni

Te kibírod? 5+1 film, amit nem lehet sírás nélkül végignézni
2016. július 11.
Szerző: Zsófi

Itt egy újabb kihívás! Elkészítettük a megható filmek toplistáját, avagy azokat a gyöngyszemeket, amiket tényleg nem lehet sírás nélkül végignézni. Akinek sikerül, az jelentkezzen!

1. My Girl - Az első szerelem

gif

Vagyis az első film a megható filmek listájáról, ami könnyeket csalt a szemünkbe. Mert ezt a filmet már akkor is értettük, amikor sehol se volt még a nagy szerelem, csak homokoztunk az oviban.

2. Szerelmünk lapjai

gif

Figyelem, a következő cím után óriás sóhajokat hallani majd: Szerelmünk lapjai, mert ezt a filmet nyugodtan nevezhetjük minden idők legromantikusabbjának. Allie és Noah története lehetne tipikus is; a gazdag lány és a szegény fiú a szülők tiltásának ellenére kitartanak egymás mellett, de ennél sokkal, de sokkal többről van szó. Hogyan is hiányozhatna a megható filmek listájáról?

3. Titanic

gif

Már az első néhány képkocka után megszólal egy hang a fejünkben: Ne, ne szálljatok fel a hajóra! És most komolyan, miért nem fértek el ketten azon az ajtón? Oké, kérünk egy zsepit!

4. Marley meg én

gif

John és Jennifer Grogan együtt kezdik építik közös életüket, de a gyerekvállalással még várnának pár évet. Így kerül hozzájuk Marley, hogy kicsit belerázódjanak a szülői feladatokba, viszont a tündéri labrador hamarosan katasztrófa sújtotta övezetté változtatja otthonukat. A sok nevetés ellenére ezt a vígjátékot úgy sem bírja ki bőgés nélkül az, akinek volt már kutyája. Mi már ezt a GIF-et megkönnyeztük...

5. Agymanók

gif

Amikor azt hiszed, hogy két órányi laza kikapcsolódás vár rád, majd azon kapod magad, hogy nem bírod visszatartani a könnyeidet. Az Agymanók sokkal több, mint egy szórakoztató animációs film. Vissza hozza gyerekkorunk elfeledett, édes emlékeit, és ez csinál ki teljesen, avagy Bánat átveszi az irányítást.

+1 Mielőtt megismertelek

gif

Még akár szélesvásznon is megnézheted megható filmek listájának legújabb tagját! A Mielőtt megismertelek nagyon mai, abszolút átérezhető, és giccsektől mentes szerelmi történet, amiben egy pillanatig nem hangzik el az a szó, hogy szerelem. Furcsa, de mi torkunk pont a legboldogabb pillanatokban szorult el, mert már tudtuk, hogy Emilia Clarke poénkodásának komoly ára lesz.

Példakép! Selena Gomez vesedonorja a vörös szőnyegen vállalta a műtéti hegét

Az egész világ sokkolódott szeptemberben, amikor elterjedt a sajtóban a hír: Selena Gomez életmentő szervátültetésen esett át.

1 perc stílus: a szürke összes árnyalata megér egy misét idén télen

Ha nem vagy a színek kimondott rajongója, akkor próbáld ki ezt...

4 trükk, amivel a megszokott összeállításaidat még stílusosabbá teheted

Egy-egy részletre fektetett hangsúly csodákra képes!

10 mém, amit biztosan értékelni fogsz, ha te vagy az egyetlen a családban, aki szingliként tolja végig az ünnepeket

Idén se tudsz még egy fél pasit se felmutatni? Miközben a többiek már eljegyezték egymást, babát várnak etc. etc.? Először is nem vagy egyedül, másodszor is kinek mi köze hozzá, nem igaz?

A szezon kötelező darabja! Íme, 15 példa, ami bizonyítja, hogy mennyire sokoldalú a combcsizma

Kétségeid voltak eddig a combcsizmával kapcsolatban? Többé nem lesznek!

Itt vannak a 2018-as Golden Globe jelölések – ezúttal nincs köztük magyar, de így is akad néhány meglepetés

Egy új Spielberg film és A víz érintése vezeti az Arany Glóbuszra jelölt filmek listáját, amely kattintás után olvasható. A tévésorozatok körében a Hatalmas kis hazugságok a nagy esélyes.