Hercegnői stílusnapló: Kate Middleton 18 kedvenc divatmárkája

Hercegnői stílusnapló: Kate Middleton 18 kedvenc divatmárkája

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Kate Middleton közismert kifogástalan stílusérzékéről. A nemzetközi sajtó minden lépést követi, és bármi, amit visel azonnal sold-out lesz a boltokban. De milyen kincsek vannak pontosan a birtokában? Íme 18 divatmárka, amiért rajong a hercegné!

Ha pár percig barangolhatnánk Katalin gardróbjában, minden bizonnyal igazi "drágakövekre" bukkannánk, és most nem csak az ékszerekre gondolunk. Lóg a fogason rengeteg McQueen, ez biztos, de köztudott, hogy a kisebb angol tervezők munkáit is előnyben részesíti a hercegné. Ő a brit divatipar nagykövete, és minden alakommal elképesztő tudatossággal választ a hazai dizájnerek munkái közül.

Ilyen volt például az az alakalom, mikor ottawai látogatása során, Erdem Moralioglu, a kanadai születésű angol tervező kreációját viselte. Pártfogásával pillanatok alatt válnak - számunkra ismeretlen - divatházak a figyelem középpontjává. Mert Katalin imádja a szép dolgokat, és amire ő leteszi a voksát, abban mi is biztosan hercegnőnek érezhetjük magunkat!

1. Alexander McQueen

Kezdjük a hercegnő elsőszámú kedvencével. A McQueen divatház mostani kreatív igazgatója, Sarah Burton és Katalin szó szerint rajonganak egymásért. Erről árulkodik lenyűgöző csipke menyasszonyi ruhája is, és az a megszámlálhatatlan McQueen kreáció, ami a hercegné gardróbjában megtalálható. Sarah szerint tökéletes köztük az összhang, hiszen a divatházra jellemző extrémitást és drámaiságot, Katalin finom, lágy személyisége tökéletesen kiegészíti. Minden alaklommal, mikor ketten együttműködtek, a végeredmény káprázatos volt.

Kép

2. Reiss

Amikor hercegné 2011-ben találkozott Obamával, a Reiss divatház Shola elnevezésű kreációját viselte. Milyen hatással volt ez a Reiss eladásaira? "Miután megjelentek a képek a találkozóról, olyan érdeklődés volt az oldalunkon, hogy összeomlott a rendszer." - mondta David Reiss, a márka alapítója és ügyvezető igazgatója. "A Shola minden darabja azonnal elkelt online, amint vissza tudtuk állítani a webshopt." De nem ez az egyetlen Reiss darab Katalin szekrényében, hiszen nagyon közel állnak hozzá a divatház klasszikus szabású ruhái, beleértve a Nannette és a Trina kreációkat, amik már mind megtapasztalhatták a "Kate hatást.".

Kép

3. L.K. Bennett

Ó, azok a pasztell csodák! Katalin védjegyévé vált a cipőmárka, aminek finom eleganciája tökéletesen passzol a stílusához. Mégis minden hivatalos eseményen új darabban jelenik meg, szóval arra következtetünk, hogy tetemes mennyiségű L.K. Bennett magassarkú lehet a tulajdonában.

Kép

4. Zara

Bizony, Kate Middleton teljesen elégedett az ismert fast fashion hálózat kínálatával. Főleg a cég blúzai és blézerei landoltak a szekrényében. De nem csak a palotai falai között vállalja fel az olcsóbb darabokat - az egyik legkedvesebb vörös szőnyeges momentumunk az volt, mikor egy szuperdrága Roland Mouret ruhához párosított egy 8 ezer forintos statement nyakláncot. Ki mondta, hogy a koronázási ékszereknél nincs jobb?

Kép

5. Temperley London

Mindkét Middleton lány rajong Alice Temperley munkáiért, ahogy a tervező is szívesen teljesíti kívánságaikat. Bár úgy sejtjük, ez kötelessége egy angol tervezőnek. Pippának a divatbemutatók alkalmával bérelt helye van az első sorban. "Kate ragyogó nagykövete a brit divatnak, gyakran látogat el hozzám, és viseli a ruháinkat, legyen szó vörös szőnyeges-, vagy egy könnyed nappali eseményről." - nyilatkozta Alice.

Kép

6. Jenny Packham

Kép

7. Le Chameau

Kép

8. Mulberry

Kép

9. Emilia Wickstead

Kép

10. Issa London

Kép

11. J Brand

Kép

12. Aquatalia

Kép

13. Erdem

Kép

14. Jimmy Choo

Kép

15. Beulah

Kép

16. Max Mara

Kép

17. Burberry

Kép

18. Diane Von Furstenberg

Kép
Olvasd el ezt is!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!