Büszkeség: Magyar énekesnő az Intimissimi arca - VIDEÓ

Büszkeség: Magyar énekesnő az Intimissimi arca - VIDEÓ
2015. december 1.
Szerző: Á.M.

Idén nyáron mi is beszámoltunk arról, hogy az Intimissimi végre nem modelleket keres legújabb kampányához, hanem igazi nőket. A cikk végén azt írtuk, hogy szívből reméljük, hogy egy magyar lány lesz a boldog nyertes.


Így váljon valóra minden kívánságunk - írhatnánk stílusosan: az Intimissimi #ImAStory Instagram versenyén ugyanis egy magyar énekesnő, Korbucz Sonya is a nyolc boldog győztes közé jutott. Sonyát az InStyle-ból is ismerhetitek, hiszen tavaly bemutattuk már őt nektek a magazinban egy azóta is a kedvenc anyagaink között számon tartott beauty sorozatban. Sonya egyébként sokat sejtetően már ott volt az Intimissimi őszi veronai show-ján is, erről itt olvashattok bővebben.
A nyolc győztes között egyébként Sonyán kívül egy lengyel, egy spanyol, egy olasz, egy orosz, egy Lipari-szigeteken élő olasz, egy portugál és egy bécsi lány van. Sonya az alábbi videóinterjúban mesél az Intimissiminek arról, hogy kicsoda ő és miért is lehet a története inspiráló mások számára. Szívből gratulálunk, Sonya!

Kiderült: Ennyi pénzt keresett eddig Axente Vanessa a modellkedéssel.

Nem is létezik mégis imádják! Íme az Instagram első virtuális sztárja

A tény maga, már most is számtalan kérdést vett fel, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Gondoltad volna? Katalin hercegnét ezzel tudja leginkább felbosszantani Vilmos

Még Vilmos és Katalin kapcsolata sem mentes a veszekedésektől!

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a 15 perces tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!