Vásárlási tippek: Így költi a pénzét egy profi divatszakember

Vásárlási tippek: Így költi a pénzét egy profi divatszakember
Forrás: Fórum Hungary

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Szeretnél hatékonyabban vásárolni? Most megtudhatod a legjobb praktikák, hogy többet ne vásárolj fölösleges, mikor újabb beszerző körútra készülsz. Fogadd meg a divatszakemberek tanácsait, és indulj neki a boltoknak úgy, mint egy profi. Jöjjenek a legjobb vásárlási tippek!

1. Ellenőrizd a gardróbod mielőtt elmész vásárolni

Áss a legaljára, de tényleg! Mindig lapul a szekrény mélyén néhány elfeledett ruhadarab, amire már nem is emlékszel. Sokan fölöslegesen vásárolják újra ugyan azokat a cuccokat, csak azért, mert nem tudnak arról, hogy van egy hasonló otthon. Ez különösen fontos a szezonváltásnál. Nézd át, milyen téli ruháid vannak, mielőtt felpakolnád a fél boltot.

gif

2. Készíts listát

Legyél képben azzal kapcsolatban, hogy hol mi kapható, és mik az aktuális trendek. Miután átnyálaztad a szekrényedet, már nagyjából pontos listát készíthetsz a kihagyhatatlan darabokról, amiket életfontosságú beszerezned. Vagy nem. De kell és kész!

3. Magas és alacsony árkategória is jöhet

A nők többsége benne ragad egy árkategóriában. Pedig a legjobb az lenne, ha mindenhonnan azt vennénk meg, ami tényleg megéri. Butaság azt gondolni, hogy nem engedhetsz meg magadnak luxus dolgokat, ahogy presztízsből vásárolni is elég álszent. Vannak darabok amikbe érdemes befektetni, és van amibe nem. Ha kevesebb fölösleges dolgot vennél, simán összespórolnád az árát néhány dizájner csodának.

gif

4. Célozd meg a kötelező kiegészítőket

Minden szezonnak megvan a maga újdonsága, de előbb koncentrálj azokra a darabokra, amik elengedhetetlenek. Ha valami nem passzol a stílusodhoz, nincs rá szükséged - viszont a kultikus cipőkkel és táskákkal sose lőhetsz mellé. Jegyezd meg, a kortalan mindig jobb, mint a múló hóbortok, és variálni is egyszerűbb őket.

5. Csak olyat vásárolj, ami jól áll

Nincsen majd belefogyok, és elviszem a varrónőhöz. Legyél következetes, és csak olyasmire adj ki pénz, amit tényleg fel fogsz venni. Akár már holnap! Nem a nagy, soha el nem jövő fogyókúrád után. És nem csak a méret a lényeg, ha valami előnytelenül áll a próbafülkében, az otthon sem lesz másképp. Van, amit nem neked találtak ki.

gif

6. Nyiss az újdonságok felé

Oké, leteszed a voksod a kedvenc márkáid mellett, de a divatban sosem jó a szűklátókörűség. Menj be olyan boltokba is, amikben eddig nem jártál, keress menő turkálókat és vintage boltokat. Nézz körül a feltörekvő tervezők kollekcióiban is, hiszen minél nyitottabb vagy, annál klasszabb dolgok landolhatnak a szekrényedben.


Nem mellesleg, ezeket a trükköket is megéri megfogadni!

Galéria / 4 kép

4 tipp, hogy elkerüld az impulzusvásárlást

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!