Ne kövesd el ezt a 6 hibát az utazós neszesszer bepakolásakor

Ne kövesd el ezt a 6 hibát az utazós neszesszer bepakolásakor

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Még szerencse, hogy az utazás olyan sokat ad, hogy elhomályosítja a repülőtéri kínlódás élményeit. Ha veled is előfordult már, hogy az utazó piperetáskád egy az egyben a kukában végezte a repülőtéren, akkor olvass tovább!

Az repülésnek szigorú szabályai vannak, megmondják mennyit és hova pakolhatsz, éppen ezért neked kell okosan elhelyezned a holmidat, hogy minden épségben meg is érkezzen az úti célba.

Talán meg sem kell említenünk, hogy a kézi poggyászban mindig legyen nálad a gyógyszered, mobiltöltőd, életmentő csoki vagy müzliszelet és a személyes higiéniához szükséges dolgok (és persze az útleveled). Nézzük, melyek a leggyakoribb hibák pakolásnál, amit ha elkerülsz, sokkal élvezetesebb lesz a vakációd.

gif

Ne add fel a túlélőkészletet!

Semmiképp sem adj fel mindent a nagy csomagoddal a gépre! Elveszhet a bőrönd és akkor sem dezodorod, arckrémed vagy a fogkrémed nem lesz veled, amikor késik a csomag vagy épp becsekkoltál és késik maga a gép. Tapasztalt utazóként azt tanácsolom, a kézi poggyászban mindig legyen minden szükséges minitermék: fertőtlenítő kendő, deo, fogkefe, fogkrém, tampon, zsepi, fájdalomcsillapító, kézkrém, szájápoló és ha nem tudsz létezni smink nélkül, akkor pirosító, korrektort és szempillaspirál is. Ahogy említettük, némi energiadús ételt is tankolj fel.

Kép

Ne sima szövetet, hanem vízállót...

A reptéri dolgozók számtalanszor találkoznak olyan problémával, hogy a kifolyik a bőröndben a naptej, a sampon vagy a testápoló. Ha pár napnál hosszabb időre utazol, akkor nyilván szükséged lesz nagyobb kiszerelésű kozmetikumokra. Amennyiben nagy neszesszert is viszel a nagy táskádban, mindenképp vízálló fajtát válassz! Ha biztosra akarsz menni, akkor még zárható tasakba is beteheted a folyékony szépségápolási holmikat és úgy rakd bele a vízálló neszesszerbe.

csomagolás,utazás,neszesszer
forrás: Getty

Tilos (mégsem nézik...)

Elvileg a repülő fedélzetére szigorúan tilos éles és hegyes tárgyakat felvinni, azaz a manikűrkészletedet és a szemöldökcsipeszedet jobb a nagy csomagba feladni. A gyakorlat viszont azt mutatja, hogy a csipeszt nem szedik el tőled a biztonságiak, főleg, ha tompa végű típust viszel a kézi poggyászodban. Körömvágó olló helyett pedig próbáld meg a körömvágó csipeszt.

manikűrkészlet,poggyász
forrás: Getty

Ne felejtsd otthon...

...a fertőtlenítőszereket. Spray, zselé vagy kendő mindig legyen nálad, ha amúgy is van a táskádban, nézd meg, hogy elég lesz-e az egész útra. Kendőt biztosan felvihetsz a kézipoggyászodban is. A megrögzöttek a szállodai távirányítót, vécédeszkát,vécélehúzógombot is lefertőtlenítik, amikor beköltöznek a szállásra.

Felejtsd el a maxi csomagolást!

Amiből csak lehet, vigyél magaddal egyesével csomagolt verziót: körömlaklemosó-kendőt, fátyolmaszkot, turbános hajmaszkot, olyan arclemosókendőt, amely eltávolítja a sminket, tonizál és hidratál is egyben. A 2in1 és a 3in1 termékek mindig jó barátaid lesznek vakáció alatt.

hajmaszk,ikoo,utazás,egyszerhasználatos
Az Ikoo hajmaszk balzsam helyett is szuper, az egyszerhasználatos melegítőturbánt 15-20 percig kell a hajadon hagyni.

Ne pakold túl!

Ne tömd tele a neszesszeredet, mert, ettől is kinyomódhatnak a szerek: kifolyik a testápoló, kilapul a fogkrémes tubus stb. Amit például ajándékba kapsz a hotelszobához, kár magaddal cipelni!

Ha ezt a hat szabályt betartod, a kozmetikumok biztosan nem okoznak majd bosszúságot az utazásod alatt.

gif

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.