5 korai jel, ami megmutatja, összeilletek-e

heart,love
Forrás: Getty Images

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Sokszor az első találkozás után meg tudod mondani, hogy lesz-e második randi vagy sem, de előfordulhat az is, hogy időbe telik- akár hetekbe, hónapokba, sőt, évekbe-, mire felismered, hogy nem illetek egymáshoz.

Átmegy-e a „bár teszten”

Mi az a „bár teszt”? Amikor elmentek kettesben meginni valamit egy bárba vagy vacsorázni. Mikor megy át a teszten? Ha nem hasonlítgatod másokhoz, hanem teljesen meg tudod élni a pillanatot, jól érzed magad, és azt gondolod, nem cserélnéd el semmi másra ezt az estét.

Nem tart vissza

Az egyik legkárosabb dolog a kapcsolatokban, amikor az egyik partner szabotálja a másikat, visszatartja, féltékenykedik rá, bűntudatot kelt benne. Azok mellett leszel a legboldogabb, akik tudnak örülni a sikereidnek és együtt izgulnak veled azért, hogy elérd a céljaidat az életben.

200 első randi,sony,szerelem,lány
forrás: Sony max/200 első randi

Nem feszengsz mellette

Ha úgy érzed, hogy az első találkozókon is teljesen önmagad lehetsz mellette, és szívesen mesélsz magadról őszintén, az bizony jó jel. Ez ugyanúgy igaz a külsőre is! Az persze természetes, hogy szeretnél tetszeni neki, de ha nem kell mindenáron kiöltöznöd, és smink nélkül, sima farmer-póló-tornacipőben is ugyanolyan jól éred magad magad mellette, mint szupercsinosan, magassarkúban, akkor minden jel arra mutat, hogy a megfelelő személy mellett vagy. Mindig legyél önmagad, ne bújj ki a bőrödből!

Figyel rád

Nagyon sok következtetés vonható le abból, hogy a partnered valóban figyel-e rád. Ha sokat kérdez, látványosan érdeklődik irántad és az életed iránt, sőt még emlékszik is dolgokra, amiket mondtál magadról, akkor valószínűleg egy igazi jelölttel randizol. Viszont az is árulkodó, ha a személy, akivel beszélgetsz, uralja a beszélgetést, nem hagy szóhoz jutni, nem kérdez a napodról és elhallgattat.

Képesek vagytok jól kezelni a nézeteltéréseket

Ha képesek vagytok jól megoldani a problémákat, alkalmanként kompromisszumokat kötni és nem rugóztok hosszasan azon, hogy a másik mit hibázott, akkor az jó jel. Ha már a kapcsolat elején rengeteg a nézeteltérések, és nem tudjátok megfelelően kezelni, akkor lehet, hogy érdemes elgondolkodni azon, biztos megéri-e ez neked.

200 első randi,sorozat,sony
forrás: Sony Max/200 első randi

+1 Meg tud nevettetni!

Sokan alulbecsülik ezt a képességet, pedig nagyon sokat számít! Ha hasonló a humorotok, és képes úgy megnevettetni néha, hogy nem tudod abbahagyni, akkor biztos lehetsz benne, hogy amíg mellette vagy, nem fogtok unatkozni.

Másoknál, külső szemlélőként sokkal egyértelműbb kiszúrni a jeleket, mint a saját randipartnereidnél. Ha szeretnél előre gyakorolni egy vicces és üdítő sorozattal a témában, akkor kapcsolj a Sony Maxra hétköznap esténként 18:00-kor, ahol újra vetítik a 200 első randit, és tarts Lucával a randizás útvesztőiben!

sony,200 első randi,fiu,lany,férfi,nő
forrás: Sony Max/200 első randi

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!

Kép
Életmód

Ezeket próbáld ki reggel: 9 étel, ami nagyobb energialöketet ad, mint a kávé

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!