5 hasznos tipp egy maratoni shopping naphoz

5 hasznos tipp egy maratoni shopping naphoz
Forrás: Pexels.com

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Kicsit felturbóznád a ruhatárad az őszi szezonra, de nehezen veszed rá magad, hogy nekiindulj és mindent beszerezz egy szuszra? Olvasd el a tanácsainkat és vágj bele felkészülten!

A cikk támogatója a MOM Park

1. Készíts listát

„Meglátni és megszeretni” - ismerős frázis? Egy bevásárlókörút alkalmával viszont számtalan szép dolgot láthatsz meg és bumm kész is a poliamoria. De tuti kell neked az a negyvenedik cuki top ha épp nadrágért jöttél? Még indulás előtt gondold át, hogy mik azok a dolgok, amikre valóban szükséged van és első körben célirányosan szerezd be azokat.

gif

2. Határozz meg magadnak egy kb. büdzsét

Legyen hónap eleje vagy vége, mindenképp érdemes előre kijelölnöd egy keretet magadnak, hogy a vásárlós nap végére ne kelljen a fejedet fogva azon gondolkoznod, hogy hol fogod visszaspórolni ezt az ámokfutást. Ha az első pontot megfogadod, és jól gazdálkodsz az előre kigondolt összeggel, a végén talán meg tudod lepni magad valami aprósággal.

3. Lődd be mennyi időt szánsz erre a programra

Nem muszáj egy egész napot erre szánnod, csináld úgy, ahogy neked kényelmes, a lényeg az, hogy legyen egy terved. Viszont miután belőtted, hogy mennyi időt szeretnél vásárlással tölteni, ne legyen lelkiismeret furdalásod, amiért telnek a percek és ne idegeskedj. Ha pedig valami csoda folytán sikerül előbb végezned, kész időmilliomosnak fogod érezni magad!

gif

4. Egyedül indulj el

Minden amcsi tini film kötelező kelléke a csajos shopping, de való életben így egyáltalán nem leszel hatékony. Ha nincsenek konkrét terveid, csak flangálnál egyet a barátnőiddel, persze jó program lehet, de ha fontos beszerezni valóid vannak, jobb ha egyedül intézed el, talán nem is baj, ha eltöltesz egy kis időt magaddal.

5. SEMMIKÉPP ne indulj el éhesen, fáradtan vagy rosszkedvűen

Lehetsz a napok túlnyomó részén igazi földre szállt angyal, tuti neked is van olyan, hogy bal lábbal keltél fel, vagy valamiért egy egykedvű pislogásnál hevesebb reakciót az istenért nem sikerül kicsikarni belőled. Ilyenkor hirdess inkább esőnapot és halaszd el a vásárlást, mert még a legszebb ruhákban sem fogod jól érezni magad és minden (korábban hőn áhított) vásárfiát közepesnek fogsz értékelni. Ennél kicsit egyszerűbb a helyzet, ha csak megéheztél vagy koffeinre van szükséged. Nyugodtan iktass be egy kis szünetet: ha megpihensz egy kávé mellett, urambocsá' megebédelsz normálisan, még kapóra is jöhet, hiszen át tudod gondolni mit sikerült eddig beszerezned, mennyi pénzed és időd van még hátra.

Kép

Október 4-7 között, a MOM Shopping Days alakalmával minden trükköt élesben próbálhatsz ki, amikor jelentős kedvezményekkel szerezheted be azokat a must-have ruhákat, kiegészítőket, elektronikai eszközöket, szépségápolási termékeket és sok minden mást, amire épp szükséged van a szezonra. Nézd meg, hogy pontosan milyen kuponokat használhatsz fel a négy nap alatt, illetve, hogy milyen izgalmas nyeremények várnak még rád.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!

Kép
Sztárok

Brad Pitt új barátnője kísértetiesen hasonlít Angelina Jolie-ra - FOTÓ

Bradt Pitt női ideálja most már egyértelmű, ugyanis frissen elvált barátnője kiköpött hasonmása Angelina Jolie-nak!

Kép
Életmód

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.