3 pulóver, ami már nem lesz divatos idén ősszel - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

3 pulóver, ami már nem lesz divatos idén ősszel - mutatjuk, mik jönnek helyettük!
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A pulóverek az őszi szezon kikerülhetetlen alapdarabjai, és ha másért nem, már csak ezért is megérdemlik az egy fokkal nagyobb figyelmet!

A pulóverekre nehéz lenne ráhúzni a szezonális jelzőt, ugyanis minden évszakban viseljük őket és ezen népszerűségnek egyik oka, hogy viszonylag gyorsan és stílusosan igazodnak is az adott hónapok irányzataihoz.
Ebből kifolyólag pedig több mint valószínű, hogy a te gyűjteményed is kellő példányt számol már, ám ennek ellenére nehéz lenne ellenállni az elénk táruló 2023-as őszi választéknak, ami között jócskán akadnak ismerős pulóverek, de azért még így is kiemelt előtérbe kerültek olyan kellemes ötletek, amik amellett, hogy kihagyhatatlanok, még akár több szezonon keresztül sem szívesen távoznak majd gardróbod komfortos környezetéből. Persze ahogy az lenni szokott, ennek ára van, ugyanis a szemrevaló újdonságok most egy pár darabot egy kis szabadságra küldenek.

Mutatjuk is, hogy melyik 3 pulóver ami tuti vétel lesz ebben a szezonban, és melyik 3 az, ami most egy ideig felejts el!

1. A vastagabb, kábelkötésű kötöttek után...

A lyukas kötés hódít!

A nyár végével általában a melegebb darabok kerülnek elő, ám most úgy tűnik, hogy a lyukacsos, szellősebb kiadásoknak jutott az a megtisztelő feladat, hogy megmutassák őszi arcukat. Szerencsére a rétegezés esetükben sem egy túl nehéz feladat, így neked sem kell félned attól, hogy egy kicsit is több ötletelést igényel ez az új hullám.

InStyle TIPP: Forte_forte csónaknyakú pulóver

Ár: 168.711 Ft - itt!
forrás: Luisaviaroma
Ár: 168.711 Ft - itt!

2. Az ejtett vállú pulcsikat...

Ezúttal a hosszú kötött pulóverek váltják!

A pulóver és a ruha találkozásából jött létre ez a szupermeleg és komfortos darab, ami különféle színekben és vastagságokban próbál majd a kedvünkre tenni, szóval csak rajtad múlik, hogy milyen alkalmakra vonod majd be őket.

InStyle TIPP: By Malene Birger gyapjú pulóver

Ár: 119.990 Ft - itt!
forrás: Answear
Ár: 119.990 Ft - itt!

3. Viszlát, feltűnő minták!

Helló, látványos színek!

Ez a páros évről évre stabilan váltogatja egymást, ezúttal a feltűnőbb árnyalatokon a sor, hogy egy kicsit felturbózzák a szezont. Legyen szó friss zöldről, élénkkék vagy rózsaszínről, a 2023-as őszi trendekben minden megengedett.

InStyle TIPP: GANT pulóver open collar knit

Akciós ár: 50.390 Ft - itt!
forrás: GANT
Akciós ár: 50.390 Ft - itt!

Még több őszi stílustippre vágynál? Akkor a ruhákról szóló válogatásunkat se hagyd ki!

Galéria / 12 kép

4 ruhatrend, ami jön és 4, ami megy 2023 őszén

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!