3 gyors trükk, amivel ismét ragyogó fehérek lehetnek ruháid

3 gyors trükk, amivel ismét ragyogó fehérek lehetnek ruháid

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

A vásárlásban már te is profi vagy, ám ha házi praktikákról van szó, neked is lenne még tanulnod? Aggodalomra semmi ok, senki sem születik tökéletes háziasszonynak, és a tuti shopping tippek helyet, most a fehér ruhák tisztításának legjobb trükkjeivel készültünk neked!

Ha nyár, akkor fehér ruhák. Egyrészt azért, mert semmi nem emeli ki olyan jól a napbarnította bőrt, mint a fehér, másrészt, mert egy lenge fehér ruhánál aligha létezik, könnyedebb viselet a forróságban. Jól variálható, minden élethelyzetben megállja a helyét (kivéve egy esküvő). Idén ráadásul nagyon mennek tetőtől talpig fehér szettek, de ha neked ez túl sok, akkor csak koncentrálj a fehér felsőkre. De álljunk csak meg egy pillanatra, ez a valóság, nem lehet ennyire tökéletes minden. Mert ha nyár, akkor fehér, akkor jönnek a foltok, és indul a fehér ruhák tisztításának kálváriája.

fehér ruha,fehér ruha tisztítása
forrás: pinterest
Egy fehér ruha, ezer veszély.

Mert a fehér ruhákat viselni már önmagában egy murphy goal. Fehérben még a legbiztosabb kezek is megremeknek, és persze, hogy ilyenkor szerepel pont a sztoriban egy kávé. És a fehér ruhán esett foltok, makacsabbak, mint a női büszkeségen. Gondolunk mindenre, amikor a fehér ruhák tisztításáról van szó, a legvégén leginkább már az ecetesollóra, bevásárolunk ezer csodaszert a boltban, miközben az életmentő megoldások a konyhában hevernek - most figyelj!

Ha bajban vagy, ezek a legjobbak a fehér ruhák tisztítására!

1. Citrom

Ha az élet citrommal kínál, csinálj belőle limonádét!

Vagy ne, inkább csak facsard ki a levét és öntsd mosáskor a mosószerhez. Ha azonban a makacs foltok így nem tűnnek el, akkor vágj félbe egyet, és alaposan dörzsöld be vele a foltos részeket, aztán mehet is a mosógépbe.

2. Ecet

Az ecet mindig előkerül, ha tuti házipraktikákról van szó, de hogy a takarítás mellett a mosásban is jó, ha kéznél van, azt csak kevesen tudják. 2-3 dl érdemes mosáskor az öblítő helyére önteni, és csodát tesz a fehér ruhákkal.

3. Aszpirin

Nem csak a másnaposságra. Ha 4-5 aszpirint feloldasz a ruhák vizében, és így áztatod őket, akkor az utolsó sárga folttól is megszabadulhatsz.

+2 tipp ügyetleneknek

- Gondoskodj váltóruháról, vagy egy olyan pulcsiról, kardigánról, amit magadra tudsz kapni, ha a fél étlap rajtad landolt.

- Nekem a könnyű selyemsálak váltak be leginkább, amik akár a táskád kiegészítői is lehetnek, ám mikor felbukkan egy veszedelmes kávé, magad elé terítheted, míg biztonsággal magadba döntöd, aztán mehet tovább a munka plusz lökettel tiszta ruhában.


Ám az, hogy új életet leheltél régi fehér darabjaidba, még nem jelenti azt, hogy nem ér beszerezni néhány újat is!

Galéria / 10 kép

A legjobb fehér felsők nyárra

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.