Íme 2024 legjobb frizuratrendjei: a természetesség és a nőies formák fognak hódítani

Íme 2024 legjobb frizuratrendjei: a természetesség és a nőies formák fognak hódítani
Forrás: Victor Dyomin/ Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

2024-es frizuradivat nem csupán nagyon izgalmas, de roppant nőies is lesz, telis-tele újdonságokkal, amelyek mellett a régi klasszikusok is fel-fel tűnnek. Az alábbiakban elhoztuk 2024 frizuratrendjeit.

Előtérben a nőiesség

Idén, a klasszikus vonalnak köszönhetően, visszatérnek a kifejezetten nőies, kifinomult, letisztult fazonok, melyeknek célja a nőies harmónia sugárzása, és annak teljes megélése. A cél maga a nőiesség sugárzása, tündöklése, így nem csoda, hogy ezen trendek minden törekvésükkel azon lesznek, hogy akár csak egy aprócska részlettel, de igyekezzenek még kifinomultabbá, vonzóbbá tenni a megjelenést.

Eláruljuk, hogy mindenféle kiegészítőt – legyen szó hajpántról, masniról – érdemes lesz viselni, ugyanis idén ezek fénykorukat élik.

A lezser fazonokat kedvelők sem panaszkodhatnak

Annak ellenére, hogy a nőiesség az elsőszámú fókusz az idei trendekben, a lezser fazonok kedvelői sem bánkódhatnak, ugyanis a bob és a pixie a következő években is hatalmas sikernek fog örvendeni. Valljuk be, ez nem csoda, a rövid fazonok valóban elképesztő szexik tudnak lenni, ha az ember tudja őket viselni.

Ezentúl a réteges hajvágás továbbra is elképesztő népszerűségnek fog örvendeni, hiszen tartást ad a hajnak és sikkesé teszi viselőjét.

Ezentúl továbbra is divatban maradnak azok a fazonok, melyek a természetesség jegyében születtek. Gondolok itt az egyenes vagy éppen a természetesen hullámos hajra. Azonban a természetesség térhódítása a hajfestésben is vissza fog köszönni, ugyanis a kifinomult, természetes árnyalatok kerülnek az előtérbe.

Galériánkban mutatjuk, milyen frizurák hódítanak 2024-ben!

Galéria / 6 kép

Íme a 2024 kedvenc frizurái

Megnézem a galériát

Az Éva magazin írása.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

Akit nem lehet felülmúlni! Blake Lively 10 legcsodásabb MET-gálás megjelenése

A hagyományos filmbemutatókhoz illő klasszikus eleganciával ellentétben a MET-gálát minden évben inkább a drámai, túlzó öltözékek teszik emlékezetessé. Ebben a játékban pedig Blake Lively évek óta verhetetlen!

Kép
Életmód

10 csodás európai úti cél, ha nem szereted a zsúfoltságot

Ezeken a helyeken legalább olyan jól érezheted magad, mint a slágercélpontokon, csak tömeg nélkül.

Kép
Életmód

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.