2018 őszi/ téli újdonságok

2018 őszi/ téli újdonságok

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

A legdivatosabb, egyedi és kiváló minőségű kozmetikai termékek- ez a legfontosabb az essence-nek is! A legnagyobb trendeket követve, a szeptember is sok izgalmas, kihagyhatatlan termékeket hoz magával az őszi / téli szezonra:

paletták

A trendi papírcsomagolásban lévő "szem és arc" paletta rendkívül sokoldalú: nyolc, szemhéjpúdert tartalmaz matt vagy csillogó kivitelben. A témához illően egy pirosító vagy egy higlighter ékesíti még a palettát. A “born awesome” trendi, hangsúlyos színekkel és a “too glam to give a damn”paletta pedig elbűvölő metál hatással kápráztat el minket.

A "go for the glow" highlighter paletta három holografikus highlighter színe tökéletes ragyogást biztosít. Az árnyalatokat viselheted magában, keverve vagy rétegezve is. A paletta kétféle kiadásában minden bőrtípusnak megfelelő árnyalat megtalálható- egyik paletta hűvös pasztell, míg a másik bronzosabb tónusokat kínál.

A rendkívüli "be an original!" szemhéjpúder és a make your own magic szemhéjpúder paletták nemcsak magasan pigmentált árnyalatok széles skáláját kínálják, de lehetővé teszik, hogy a sminked elmondja a saját történetét. Minden palettán tíz, erősen pigmentált, hosszantartó matt és gyöngyház hatású árnyalat található.

Kép

melted chrome

Az intenzív árnyalatú és izgalmas textúrájú szemhéjpúder az olvadt fémre emlékeztet. Ezüst, réz, vakondszürke, rozé, nude, és kékeslila divatos árnyalatokban is kapható.

A vízálló "melted chrome" folyékony ajakrúzs már az első réteg felvitelével intenzív színt és fémes felületet biztosít. A sugárzó rose gold, a piros vagy a lila matt hatású könnyed fém réteget képez az ajkakon.

Kép

insta perfect

Az új alapozó praktikus csepp adagoló kialakítású, matt és hibátlan arcbőrt biztosít. A folyékony textúra vízálló, és rétegezhető. Különböző árnyalatokból kiválasztható és kikeverhető a tökéletes szín minden bőrtípus számára, hogy mindenki #instaperfect legyen.

A "camouflage" matt korrektor vízálló és mattítja a bőrt. Köszönhetően a kiváló fedésének megbízhatóan elfedi a sötét karikákat és árnyékokat a szem körül. Még a tetoválás is átmenetileg elrejthető.

Az "I need a miracle!" erősítő & dúsító szempillaspirál különleges formájú keféje lélegzetelállítóan hosszú és dús pillákat eredményez. A speciálisan kifejlesztett színező formulának köszönhetően erősíti, és egyetlen mozdulattal befedi a pillákat.

Kép

effect

Mostantól a 4 és 8 színű "my must haves" palettákat egyénileg is összeállíthatod, holo stílussal kiegészítve. Négy holografikus árnyalat biztosítja a prizmatikus hatást a szemnek vagy az arcnak. Egyszerűen válassza ki a kedvenc árnyalatait, és pattintsa bele a többfunkciós palettába.

A "colour boost" mad about matte folyékony ajakrúzs púderes -matt végeredményt hoz létre az ajkakon és nude, vörös, rózsaszín vagy sötét lila teljes fedést biztosít. A textúrája kellemes, lágy érzetű, nem hagyja kiszáradni az ajkakat.

Az oldószer alapú, rozé arany, lila és multi-glitter árnyalatokban pompázó "glitter on glitter off" lehúzható körömlakk, egyszerűen eltávolítható a kopás után. Így működik: a legjobb ha két vékony rétegben visszük fel. Ha megszáradt, akkor a körömlakk bármikor könnyen lehúzható!

Kép

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.