2018 Őszi/ Téli Újdonságok

2018 Őszi/ Téli Újdonságok

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Új innovatív, magas minőségű termékek, melyeket a legújabb kifutói trendek inspiráltak - a CATRICE a szépség és a divat egységét jelenti.

Kép

SZEM

Hatás, hatás, hatás. Az új szezon egyesíti a legkiemelkedőbb fémes és fényes termékeket. A kiváló termékek, mint a The Glitterizer Mix N 'Match szemhéjpúder paletta, erőteljes csillogó végeredményt biztosítanak. Az intenzív árnyalatok a legjobb megjelenést ígérik a szemednek, valamint a holo vagy glitter hatások láthatóan kiemelik a tekintetedet. Az innovatív Insta Brows termékek forradalmasítják a szemöldökformázást, hiszen minél inkább természetesnek és dúsnak kell lennie a szemöldöknek. Az új Brow színezővel a szemöldök nemcsak tökéletes formájú lesz, hanem a rostokkal dúsított hosszú élettartamú gélformulának köszönhetően kitölti a réseket és fokozatosan színezi a szemöldököt. A Little Black One Volume szempillaspirállal a termékválasztékunk egy olyan spirállal bővül, ami tökéletesen formázott és dús pillákat garantál az elliptikus elasztomer ecsetével.

Kép

ARC

Természetes Csillogás. A highlighter trend még mindig nagyon népszerű és a harmatos hatású bőr - melyet a kora reggeli órák friss harmatcseppjei inspiráltak - elsőszámú téma a kifutókon és a Social Mediában is. A HD Liquid Radiance alapozó kiemeli a természetes szépséget. A közepes fedésű folyékony textúra könnyen felvihető a bőrre, feltölti nedvességgel és lágy fényű csillogással. A következő lépésként a Glowdoscope Highlighter Paletta ideális árnyalatot kínál minden bőrtónus számára, így biztosítva az arcnak pompás ragyogást. Azoknak, akik mindig a úton vannak, és "Instaready"-k akarnak lenni, mindig maguknál kell, hogy tartsanak egy #Insta To Go Blur Stick-et. A puha hatású stick elfedi a kis bőrhibákat, kellemesé és simává varázsolja a bőrt, akár a sminkre is kenhető gyors felfrissülésként.

Kép

KÖRMÖK

Fényes Ragyogás. A #peeloff glam Easy To Remove Effect körömlakkok és glitterek csatlakoznak ehhez a kihíváshoz. Ezek az új körömlakkok nemcsak tökéletesen kiegészítik a népszerű "Dewy Look"-ot, hanem a körmöket is party kiegészítőkké varázsolja. Miközben a hagyományos körömlakkokat gyakran rendkívül nehéz lemosni, a #peeloff glam Easy To Remove Effect körömlakkok egyszerűen lehúzhatók egy darabban. Nincs szükség körömlakk lemosóra. És nem fognak lekopni, amíg el nem távolítják őket - utolsó, utolsó és utolsó ... teljesen party biztos!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!