A farmer, amit a következő hónapokban mindenkin látni fogsz

A farmer, amit a következő hónapokban mindenkin látni fogsz
2018. január 15.
Szerző: Zsófi

Új év, új trendek!

Bár még mindig sokan nem békéltek meg vele, de a skinny-nek már tényleg leáldozott. Erre volt bizonyíték a tavalyi év is, ami új és sokszor akár furcsa fazonokban is bővelkedett, de skinny-ben biztosan nem. A jelenleg legtrendibb farmertípusokat nemrég részletesen is bemutattuk nektek:

És akadt néhány tiszavirág életű trend is, mint például a ballerina jeans, ami csak pár hónapig tartotta magát. Ám most itt az újabb év, a divat pedig ismét sok-sok izgalmas fazont tartogat nekünk, amit sorra próbálhatunk majd ki. Például máris az első a two-tone jeans.

Kép

Ennek a fazonnak az ismertetőjegye, hogy hogy két különböző farmerárnyalatot kombinálnak össze egy nadrágban, ennek köszönhetően pedig csodásan nyújtja a lábat, így minden testalkathoz szuper választás lehet. Pont ezért készülj fel, hogy hamarosan elárasztja a boltokat és az utcákat a two-tone jeans, ami már a fashionista körökben hatalmas népszerűségnek örvend.

Galériánkban pedig összegyűjtöttünk néhány helyet, ahol már lecsaphatsz a two-tone jeans-re!

Nézd meg a galériánkat> 5 kép
A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!

Ha jót akarsz magadnak, ezeket a kozmetikai összetevőket sürgősen felejtsd el!

Te mi alapján választod ki az kozmetikai szereidet? Csomagolás, márka, állag, illat, esetleg, hogy mit ajánlott egy barátnőd? A tégelyén található aprós betűs résszel mi a helyzet, el szoktad olvasni? Tudod, hogy mi mit jelent rajta? És azt, hogy mennyi káros anyagot viszel be vele a bőrödbe? Tegyük tisztába a dolgokat, hogy csakis a lehető legjobbal kényeztesd magad!

Mindig van új a nap alatt: 5 csodaszép körömtrend, amit idén mindenképpen ki kell próbálnod!

Az év legszebb körömtrendjei ezúttal is megpróbálnak alkalmazkodni a ruhák által kijelölt úthoz.