11 sztár, akik nem féltek a fodrásztól

11 sztár, akik nem féltek a fodrásztól

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Idén aztán tobzódunk a különböző frizuratrendekben: láttuk már a lófarok új verzióját, debütált a long bob és mutattunk ultramenő variációkat igazán hosszú hajra. A sztárok sem szabadulhatnak a divat hatása alól és olykor szabad kezet engednek a mesterfodrászoknak. Íme!


1.


 Fotók: Harper's Bazaar
Fotók: Harper's Bazaar


Kim Kardashian soha nem nyugszik, ha a külsejéről van szó: a párizsi divathéten Balmain bemutatóját választotta a jégszőke longbob debütálásához.





2.



Cara Delevigne arcán csak a hangsúlyos szemöldök állandó: a britek kedvenc modellje ugyanis igazi kaméleon. A Chanel shown viselt sötárbarna, vizes hatású haj pedig csak még jobban kiemelte a védjegyül szolgáló szemöldökpárt.





Jessica Alba az Instagramján vicces posztban tette közzé új, modernebb frizuráját. A színésznő nem elégedett meg a "biztonsági játékos" long bobbal, hanem mindjárt short bob-ra nyíratta fantasztikus sörényét.





Christina Hendricks kiszőkült! Azaz inkább vissza, mivel a Mad Men vörös hajú sztárja valójában olyan szép eperszőke tincsekkel büszkélkedhet, amiket még Nicole Kidman is megirigyelne.





5.


Kép

Rosie Huntington-Whiteley épp hogy egy hónapja vágatta le álomszép hosszú haját, és máris megszabadult úgy 5 további centitől. Instagramján te is megnézheted, hányféleképpen variálható a sikkes frizura.





Rihanna kicsit csalt, ugyanis a tömött frufru felcsatolható póthaj csupán. Így vagy úgy, mi megszavaznánk az átváltozóművész énekesnőnek ezt a fazont is!





7.


Kép


Taylor Swift viszont nem habozott, és az iHeartRadio Music Awardsra alapos stílusváltáson esett át. Szeretjük ezt a vagány rock-sikk kisasszonyt!





8.


Kép


Katy Perry április 1-jén ezzel a fotóval lepte meg rajongóit, a következő képaláírással: "Kris Jenner frizurát kértem a fodrásztól." Nem csak az énekesnő haját, de a vele járó szarkazmust is értékeljük.





9.


Kép


Erre a hajszínre egy magyarázat lehhet: Julianne Hough énekesnő gondolt egyet, és megmutatta a fodrászának az Én pici pónim matricás albumát inspirációként. Merész!





10.


Kép

Úgy tűnik, Jordan Dunn megpróbált mindenkit túlszárnyalni a Coachellán: hippis fonatok helyett lilás ezüst és kék póttincsekkel szórakozta végig a fesztivált.





11.


Kép


Kimmel kezdtük, és vele is fejezzük be: mindig is tudtuk, hogy a szőke haj ugyan nagy dobás volt, mégsem tarthat örökké. Kim Kardashian 2 héttel a világot sokkoló váltás után visszatért eredeti hajszínéhez.


Láttad már az év legmegosztóbb hajtrendjét?

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

Különleges ajánlatok: Akciós belföldi wellness csomagok májusban, amiket nem fogsz tudni visszautasítani

Íme május legjobb akciós wellness ajánlatai! Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most itt az idő!

Kép
Sztárok

El se hisszük! Sztárok, akik idén ünneplik 60. születésnapjukat - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.

Kép
Életmód

Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.