10 valódi ok, amiért egy férfi nem akar elköteleződni

10 valódi ok, amiért egy férfi nem akar elköteleződni
2016. február 19.
Szerző: Zsófi

Carrie és Big 10 évig jártak, mire lett valami a történetből, de oké, ez csak mese. Igazából nincs tökéletes receptje egy kapcsolatnak, hiszen vannak, akik egy hónap után összeköltöznek, mások évekig megtartják a lakásukat. Ugyan ez igaz a házasságra is, lehet pár hét, hónap után, és lehet, hogy soha nem következik be!


Úgy éled az életedet, ahogy szeretnéd, a saját szabályaid szerint, és a saját álmaid szerint. Ha megtalálod a tökéletes férfit az életedben, azt tudni fogod, ahogy azt is megérzed, ha már a fejénél bűzlik a hal. A lényeg az őszinteség - főleg magadhoz -, és ha neked valami nem pálya, akkor keress tovább! Első lépésként jöjjön pár ok, ami közrejátszhat abban, ha egy pasi nem akar elköteleződni:


1. Még meg akarja hagyni magának a lehetőséget


A lehetőséget, mert nem tudja mit/kit akar. Az a férfiak számára is egyértelmű - jobb esetben -, ha lekötik magukat egy nő mellett, akkor nem tudnak visszakacsintani a vadászterületre, vagyis nem lenne túl korrekt. A legtöbb srác próbálja addig húzni a dolgot, ameddig csak lehet, és csak akkor horgonyoz le, ha már tudja, hogy ő az igazi.

2. A lányok hamarabb érnek


Igen, pont annyira kibulizzuk magunkat a 20-as éveink elején, hogy már egy idő után nem vágyunk másra, csak egy megbízható férfira az életünkben. Minket az érzéseink vezérelnek, őket meg... A legtöbb férfi a lehető legtovább szeretné késleltetni ezt a folyamatot, és kiélvezni a szabadságot. Egy komoly kapcsolat ritkán van fent egy fiatal srác listáján, a jobbnál jobb skalpok begyűjtése annál inkább.


gif


3. Van más is


Előző kapcsolat, plátói szerelem - simán lehet, hogy az ő álmaiba még mindig egy másik nő szerepel. Hibás ezért? Nem. Gondoljatok csak Noah-ra a Szerelmünk lapjaiból. Persze ha a rossz oldalon vagy, már nem is olyan romantikus történet.
gif


4. Más nála a prioritás


Kemény dió. Szeretjük a tehetséges és karrierista férfiakat, de átkozzuk őket, mikor azt vesszük észre, hogy a munka náluk az első. Ha egy ilyen sráccal élsz akkor ezt el kell fogadnod - fontos számára a jövője, a munkája, és még így is biztosan mindent megtesz, hogy a lehető legtöbb időt töltse veled. Neked ez is kevés?

5. Rossz emlékek


Előfordul, hogy egy régi rossz emlék olyan mély sebeket hagy bennünk, amiket évekkel később sem tudunk begyógyítani. A gonosz ex, vagy a szülők válása komolyan befolyásolja a későbbi párkapcsolatinkat. Ki akarná, hogy a múltja megismétlődjön?

6. Attól fél, hogy nem fog működni


Akinek csak negatív tapasztalatai vannak a szerelmi történetekkel kapcsolatban, az hamar elbizonytalanodik. Vajon megtérül a befektetett energia? Van, aki inkább meg sem próbálja, és addig húzza a dolgot, amíg csak lehet. De egy kapcsolatban sosem lehetsz 100 százalékig biztos. Se most, se 10 év után.


gif


7. Még egyik barátja sem vállalta be


Ne számíts semmi jóra, ha a barátod barátai mind agglegények. A legtöbb pasi nem akar az első lenni a haverok közül, akinek bekötik a fejét. Persze utolsónak is gáz lenni, de az első balek, akit bepaliztak? Neeeem.


gif


8. Csak szexet akar


Komfortos kapcsolat, semmi romantikus és nyálas elvárás, csak szex. Ha azt érzed, hogy a barátod csak azért jár át hozzád, hogy nyomjatok egy menetet, akkor igen, jól gondolod - nem is akar többet tőled. Ne is álmodozz gyűrűről és együtt megöregedésről.


9. Nem vesz komolyan


Persze lehet, hogy megszeret és a szexen kívül más is köti hozzád, de ez még nem azt jelenti, hogy komolyan vesz. Van ilyen - szeret veled lenni, jól érzi magát, de nem te vagy az a nő az életében, akivel együtt képzeli el az életét.


gif


10. Túl sokat beszélsz neki az eljegyzésről


Egyáltalán minek beszélsz neki róla? Ha szeretne eljegyezni, majd ő feldobja a témát. Sok nő itt rontja el a dolgot, addig nyomja a pasija agyába az esküvőt, a gyereket, és a kertes házat, míg egyedül nem találja magát. Gondolj bele, te hogyan éreznéd magad az ő helyzetében?


gif


Gondoltad volna? Ez az ideális kor a házasságra

Itt vannak a 2018-as Golden Globe jelölések – ezúttal nincs köztük magyar, de így is akad néhány meglepetés

Egy új Spielberg film és A víz érintése vezeti az Arany Glóbuszra jelölt filmek listáját, amely kattintás után olvasható. A tévésorozatok körében a Hatalmas kis hazugságok a nagy esélyes.

Egyszerű darabokkal is lehet nagyot alkotni, avagy 10 érv a minimalista stílus mellett

Míg egyesek a leglátványosabb darabokban látják a fantáziát, addig mások inkább a minimalista kreációk hívei.

Fázós típus vagy? Akkor ezt a trendet próbáld ki idén télen

Itt már rég nem az ápol és eltakar témáról van szól, sokkal inkább a divatról!

Karácsonyi vacsora stílusosan! 5+1 dekortipp az ünnepi asztalra

Az idei szezonban háttérbe szorul a vörös és a zöld!

Már a 17. században is... 5 színésznő, aki brit hercegeket és királyokat csavart az ujja köré

Meghan Markle folyik a hideg- és a melegvízcsapból is, pedig a legkevésbé sincs új a nap alatt. Persze a korábbi évszázadokban még nem lehetett szó eljegyzésről.

25 inspiráló outfit hideg időre, ami megszeretteti veled a telet

A téli öltözködésben rengeteg lehetőség rejlik, csak lépj túl a bevált szetteken!