Így legyél mindig stílusos a munkahelyeden: 10 tipp a tökéletes irodai szetthez

Így legyél mindig stílusos a munkahelyeden: 10 tipp a tökéletes irodai szetthez
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Az ideális irodai szett alapjai könnyebbek, mint gondolnád!

A cikk támogatója a GLAMI.hu

Időbe telik megtalálni a tökéletes egyensúlyt a saját egyéni stílusod és az irodai szettek szabta keretek között, hiszen bár jellemzően szeretnénk jó benyomást kelteni másokban, de felünk attól, hogy a tőlünk szokatlan stílusú darabokban nem éreznénk annyira komfortosan magunkat, ez pedig hatással lehet a kisugárzásunkra is. Ha te is így vagy ezzel, akkor hozunk pár tippet, ami segítséget jelenthet a legbizonytalanabb napokon is!

Ha te is jó ideje keresed már azokat a darabokat, amik aztán hosszú időn át stabil alapjai lehetnek az irodai szettjeidnek, akkor a GLAMI.hu divatkeresőnél aligha találhatnál biztosabb megoldást, hiszen amellett, hogy gyors és biztonságos, rendkívül hatékony élménnyé varázsolja az online vásárlást. Ez az oldal ugyanis több mint 200 magyar és nemzetközi webshop kínálatában szereplő, 1,4 millió divatterméket tesz elérhetővé/kereshetővé egyetlen helyen, 12 800 különböző márkától. Ráadásul a termékek intelligens kategorizálása mellett különféle speciális keresési szűrők is rendelkezésedre állnak ezzel is fokozva az egyszerű és ízlésedhez szabott vásárlás élményét.

Ne felejtsd el, hogy a GLAMI-n minden rólad és stílusodról szól és persze a hangulatokról, melyeket a ruháidon keresztül szeretnél közvetíteni! Ráadásul a divatvásárlás sosem volt ilyen egyszerű! Próbáld ki a GLAMI kérdőívét és a válaszaid alapján több száz webáruházból személyre szabottan válogatjuk össze a ízlésednek megfelelő ajánlatokat!

Mutatjuk is, hogy milyen stílustippek alapján érdemes összeválogatnod a munkahelyi darabjaidat!

1. Fő a kényelem!

Talán ez az egyik legfontosabb dolog, ami a nadrágtól kezdve az ingen át egészen a cipőig mindenre vonatkozik. Gondolj csak bele, ha csak a munkaidőt nézzük, akkor napi 8 órát töltesz el ezekben a darabokban, ami nem kevés. Így ha csak egy picit is kétségeid vannak a egy-kettővel kapcsolatban, akkor ne vedd meg!

2. Öltözz a testalkatodhoz megfelelően!

Egy munkahely nem a trendkísérletek terepe! Így amíg nem tapasztaltad ki, hogy mennyire mobil a dress code keret, addig inkább menj biztosra. Próbálj meg olyan összeállításokat választani, amik esetleg már korábban is beváltak, és ne ragaszkodj görcsösen ahhoz, hogy a legutolsó divat szerint öltözve lépj be az irodai ajtaján.

3. Csak egy statement ékszert viselj!

Ne ess túlzásba! Ahelyett, hogy rengeteg ékszerrel aggatod tele magadat, inkább válassz ki egyet, ami a legjobban tükrözi a stílusodat, hidd el a kevesebb néha több!

4. A blézerek tényleg mindennel működnek!

A GLAMI.hu oldalán könnyen és gyorsan megtalálhatod azt az ideális darabot, amit aztán kedvedre keverhetsz össze a már meglévő, kifinomult kincseiddel.

5. A tökéletes ruha már önmagában is egy nyert ügy lehet!

A mélyen dekoltált fazont most felejtsd el, inkább letisztult irányban nézelődj. Egy jól szabott, visszafogott ruha pedig nemcsak az irodában állja meg a helyét, hanem akár egy céges ebéden is, sőt! Pár kiegészítővel feldobva még egy baráti vacsihoz is pompás lehet, így még hazarohannod se kell munka után!

6. Az öveket se feledd!

Egy öv bizony a legkülönfélébb ruhákból is képes kihozni azt a bizonyos pluszt, ami neked is segíthet abban, hogy kényelmesebben érezd magad a bőrödben. Így ezt a trükköt semmiképpen se feledd!

7. A melltartó fontosabb mint gondolnád!

Figyelj arra, hogy a melltartód harmonizáljon ruháddal, mind színben, mind stílusban, mert nem túl esztétikus az, ha átlátszik valami olyan, amit nem feltétlen mutatnál meg.

8. A minőség mindig a mennyiség felett legyen!

Nem kell ez esetben sem túlzásba esned, inkább olyan darabokba fektess be, amik időtállók, jól kombinálhatók és nagyon jól alkalmazkodnak a hivatalos kötöttségekhez.

9. Figyelj a lábaidra!

Mondanunk se kell, hogy a cipőid sarokmagasságot érdemes a kényelmi szintedhez igazítanod, mert hosszútávon csak ez lehet a kulcs ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben. És ne félj akár egy váltócipőt is magadnál tartani a fiókban. Hidd el még jól jöhet!

10. Szükséged lesz pár melegebb rétegre is!

Nehéz belőni egy olyan irodai átlaghőmérsékletet, ami mindenkinek megfelel, és sajnos az esetek többségében a nők azok, akik fáznak. Éppen ezért a váltócipő mellé nem árt betenni egy kardigánt és egy elegáns sálat, kendőt is a fiókodba.

És ezt láttad már?

Galéria / 5 kép

5 apró trükk a stylistoktól, amit minden nőnek el kellene sajátítania

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!