10 dolog, amit nem tudtál a szépséges Naomi Watts-ról

naomi watts,szőke,színésznő
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Naomi Watts mindig tündöklően szép, stílusa pedig sosem hagy kívánni valót. Alábbi összeállításunkban érdekes és izgalmas szépségápolási tippekkel szolgál neked.

Sok mindenért lehet szeretni Naomit. Először az 1995-ös Tank Girl című filmben fedezhetted fel, a következő siker hat évvel később, a Mulholland Drive - A sötétség útjáért című filmmel érkezett. Ezért több díjat is kapott, a filmet pedig David Lynch rendezte. Később olyan mozikban játszott, mint A kör, a 21 gramm, az Inland Empire és a Birdman, de hosszan sorolhatnánk még. Mi még imádjuk stílusát és természetes szépségét is.

Rengeteg remek tanácsa is van számunkra:

„Rengeteg vizet próbálok inni, de sajnos nem vagyok eléggé következetes. Rengeteg olyan programom is van, amikor képtelenség tízpercenként kimennem a mosdóba, ezért van, hogy nem iszom semmit. Viszont tudom, hogy a bőröm sokkal szebb, amikor odafigyelek erre is.”

„Ha bárhol kiszárad a bőröm, babaolajjal kenem be. Néha jól esik napozni, ezért mindig van nálam fényvédőkrém.”

Galéria / 6 kép

Naomi Watts igenis jó nő.

Megnézem a galériát

„Imádom a Triad kezelést. Mikrodermabráziót, lézeres kezelést és egy gyengéd peelingezést foglal magába. Ez elősegíti a természetes kollagéntermelődést és elképzelésen ragyogóvá teszi az arcbőrömet. Több hétig is gyönyörű tőle a bőröm és nem látszik a beavatkozás, így azonnal mehetek dolgozni, randira és a lesi-fotóktól sem kell tartanom.”

Naomi Watts

Naomi Watts

„Szeretek a vörös szőnyegre lépni, ugyanis az ilyen megjelenések előtt annyira szuperül elkészítik a frizurámat és a sminkemet, hogy azt meg kell mutatnom. A magassarkút viszont nem kedvelem, ezért kizárólag akkor veszem fel, amikor a vörös szőnyegre lépek.”

2011-ben az AFI Fesztiválon
2011-ben az AFI Fesztiválon

"Liev (Liev Schreiber színész, Naomi párja) és én nem szoktunk veszekedni amiatt, hogy ki áll többet a tükör előtt, de mindketten imádjuk és a használjuk a Clarisonic-ot."

"Imádok habfürdőzni. Ha tehetem, minden este veszek egy forró fürdőt. Nem tudom hogyan tudnak e nélkül élni az emberek. Ha olyan hotelbe kell megszállnom, ahol nincs fürdőkád, biztosan nem alszom ott."

"Szeretnék úgy gondolni magamra, mint aki sokat jár spaba, de nagyon ritkán van rá időm. Ha tehetem, a Greenwich Hotelbe megyek el lazítani. Imádok masszíroztatni és válogatni a különböző esszenciális olajok között, amit ehhez használnak."

Magas koncentrációjú hyaluronsavat tartalmaz, feltölti a ráncokat, helyreállítja a szem alatti bor teltségét. Ide kattintva meg is veheted.

Magas koncentrációjú hyaluronsavat tartalmaz, feltölti a ráncokat, helyreállítja a szem alatti bor teltségét. Ide kattintva meg is veheted.

"Nagyon érzékeny a bőröm, ezért nem tudok olyan termékeket használni, amik alkoholt tartalmaznak. Viszont nagyon szeretem a L'Oréal Paris Revitalift Filler Renew szemkörnyékápoló krémjét."

Galéria / 11 kép

Nézd meg a korábbi, Naomival készült 2015. májusi anyagunkat is újra.

Megnézem a galériát

„Mindig teszek fel pirosítót az arccsontomra és figyelek arra, hogy tényleg oda kerüljön, mert így tudom hangsúlyozni az arcom formáját.”

Van néhány dolog, ami minket is meglep Naomival kapcsolatban.

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 9 izgalmas hazai vállalkozó, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány vállalkozót!